Naar Iran reizen: doen!

Niet iedereen linkt Iran aan vakantie. Toch is het een aanrader om een rondreis door het voormalige Perzië te maken. Want maak je een rondreis door Iran, dan kom je er al snel achter dat dit land zoveel moois te bieden heeft, ondanks de vaak negatieve berichtgeving in het nieuws. Daarbij zul je ook snel opmerken dat de bevolking erg gastvrij en onbaatzuchtig is. Reis je door Iran, dan voel je je zeker welkom! Lina Compernolle reisde met Koning Aap naar het prachtige land in het Midden-Oosten en stuurde ons onderstaand bericht.

Beste Koning Aap medewerkers,

Ondertussen zijn wij veilig en wel, tot grote verbazing van vele vrienden en familieleden, terug van onze Iran reis. Zij dachten dat we daar blootgesteld zouden worden aan terrorisme en een dreigende oorlog, wij wisten wel beter en hebben ons niet laten afschrikken door al die onheilspellende berichten. Het is een fantastische reis geworden. Men had ons verzekerd dat Iran een topland is voor westerse toeristen. En dat kan ik nu, uit eigen ervaring, volmondig beamen.

Iran heeft alles om een topbestemming te zijn (of te worden)! Prachtig historisch erfgoed, eindeloze woestijnen en berglandschappen, goede hotels met vriendelijk personeel. De vooral ontzettend vriendelijke en gastvrije bevolking is onder onze medereizigers ondertussen unaniem bestempeld als ‘legendarisch’. Sommigen zeiden dat het, eenmaal terug in België/Nederland, meer dan ooit afkicken zou worden, en moeilijk wennen in een norse en gejaagde maatschappij als die van ons. Ik wou dit even aan jullie vertellen, misschien helpt het jullie om eventuele kandidaat Iran reizigers te overtuigen.

Met vriendelijke groet,
Lina Compernolle

 

Met Koning Aap naar Iran?

Profiteer van één van onze aanbiedingen. Voor Iran lopen ze op tot wel € 200 per persoon!

  • IRAN - Hotelreis - 15 dagen
  • IRAN - Hotelreis - 22 dagen
  • ZIJDEROUTE - Hotelreis - 65 dagen
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.