Communicatie Myanmar

Post van Myanmar naar de Benelux doet er ongeveer een à twee weken over (indien verstuurd vanuit het hoofdpostkantoor in Rangoon). Het versturen van post uit kleinere plaatsen duurt langer en is niet altijd even betrouwbaar.

Mobiel bellen in Myanmar
Internationaal bellen vanuit Myanmar kan vanuit postkantoren en hotels maar is vrij duur. Telefoneren met de simkaart van je Nederlandse mobiel kan ook. Je kan ook via Internet bellen via WI-FI in de hotels Als je over een simlock vrije mobiel beschikt, kun je bij een van de vele mobiele telefoonwinkeltjes een lokale prepaid simkaart aanschaffen. Daarmee kun je binnenlandse gesprekken voeren en je kunt er ook voordelig mee naar het buitenland bellen. De internationale toegangscode voor Nederland is +31, voor België +32 en voor Myanmar +95.

Internet in Myanmar

In Yangon (Rangoon), Mandalay vind je enkele internetcafés. De meeste hotels hebben WiFi maar vanwege de trage verbinding is skypen of face timen lastig. In Yangon en Mandalay vind je cafés en restaurants met gratis WiFi. Zie: www.wificafespots.com of download de app ‘Free WiFi finder’.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.