Kantoor stelt zich voor: Minerva de Wind

Wie ben je?

Ik ben Minerva de Wind, 32 jaar en geboren op de Filipijnen in de hoofdstad Manila. Mijn eerste reis heb ik gemaakt toen ik 3 jaar was en naar Nederland verhuisde. We zijn met het gezin een aantal keren teruggegaan voor familiebezoek en vakantie, maar ik was ook zo nieuwsgierig naar de rest van de wereld en wat zij te bieden had. Ik wilde graag meer te weten komen over andere landen, culturen en genieten van de diverse landschappen. Ik ben daarom HBO Toerisme gaan studeren in Diemen en als bijbaan heb ik bij diverse airlines gewerkt, waaronder KLM.

Maar het echte avontuur is voor mij hier ruim 10 jaar geleden begonnen. In 2004 begonnen bij de verkoopadministratie, vervolgens luchtvaart daarna Individuele reizen en sinds 2 jaar weer terug bij de luchtvaartafdeling voor onze groepsreizen. Ik ben verantwoordelijk voor het vluchtbeheer van de volgende landen en regio’s: Marokko, Egypte, Jordanië, IJsland, Afrika, Japan, Noord-Amerika, Colombia, Venezuela, Ecuador en Suriname.

Wat doe je voor RB's?

De luchtvaartafdeling heeft niet direct contact met de reisbegeleiders. De desbetreffende touroperator boekt vaak zelf de vluchten in en ik (of één van mijn collega's Sharon en Brigitte) print de tickets voor de reisbegeleiders. Een aantal van de reisbegeleiders ken ik voornamelijk van de Koning Aap Clubdag en van de Vakantiebeurs in Utrecht.

Wat zijn je reisplannen voor 2015?

Het plan voor 2015 is om met mijn eigen gezin terug te gaan naar de Filipijnen. Voor mij is het dan alweer bijna 10 jaar geleden dat ik er voor het laatst geweest ben, en mijn man en zoontje zullen dan voor het eerst kennismaken met de prachtige archipel. Uiteraard zullen we op familiebezoek gaan maar dit willen we gaan combineren met eilandhoppen in de Visayas en Palawan. Het grootste gedeelte van mijn familie woont nog op het eiland Leyte nabij de stad Tacloban die vorig jaar zo zwaar getroffen was door de tyfoon Haiyan. Hier zullen we tijdje verblijven en een kleine bijdrage leveren aan de wederopbouw van huizen en scholen in het dorp.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.