Profiteer van maximale kortingen tijdens de K(r)oning Aap actieweek!

Koning Aap is blij er binnenkort een naamgenoot bij te hebben: Koning Willem-Alexander! Om de kroning van onze nieuwe koning te vieren heeft Koning Aap de volgende vorstelijke actie:

Boek van woensdag 24 april tot en met dinsdag 30 april een reis bij Koning Aap naar een land dat ook een monarchie is en ontvang een korting van € 50,- per persoon.

- Deze actie is inmiddels verlopen -

Kies uit een van de volgende koninklijke bestemmingen:

Marokko
Reis mee door eindeloze woestijnen en eeuwenoude steden en laat je meeslepen op tochten door gezellige souks en over kleurrijke markten. Geniet van heerlijke kebabs en tajineschotels. Nip aan een mierzoete muntthee op één van de vele terrasjes of rook een overheerlijke waterpijp. Je bent meer dan welkom in Marokko: de bevolking is beroemd om haar gastvrijheid.
Bekijk onze reizen naar
Marokko »

Jordanië
Jordanië is een van de meest fascinerende landen van het Midden-Oosten. Bezoek de opgravingen van Jerash en het magnifieke Petra. Spectaculaire natuur vind je in de woestijn Wadi Rum en in de onderwaterwereld van de Rode Zee. Je rondreis door Jordanië is niet compleet zonder een duik te hebben genomen in de Dode Zee. Het water bevat zó veel zout dat je altijd blijft drijven.
Bekijk onze reizen naar Jordanië »

Oman

Een rondreis door Oman biedt je een verrassende kijk op de moslim wereld! Als je de woestijn betreedt, stap je in de primitieve leefwijze van de bedoeïenen. Bezoek de levendige souks waar zilveren sieraden, kromme dolken, rozenwater en kleurrijke dekens uit de berggebieden gretig aftrek vinden. De natuur is er meer dan prachtig, met machtige bergen en weelderige oases.
Bekijk onze reizen naar Oman »

Thailand
Dit koninkrijk telt talloze hoogtepunten en is dé genietbestemming bij uitstek. Het heeft paradijselijke stranden, fonkelende tempels, fraaie rijstvelden, kleurrijke bergstammen en levendige markten. Verder is alleen al het eten reden genoeg om naar Thailand af te reizen. Leer het 'Land van de Glimlach' kennen tijdens een van onze prachtige rondreizen vol highlights.
Bekijk onze reizen naar Thailand »

Cambodja
Een inspirerende cultuur, een vriendelijke en charmante bevolking en indrukwekkende bezienswaardigheden die je niet meer kunt en wilt vergeten, dit alles vind je in Cambodja. De tempels van Angkor in de omgeving van het plaatsje Siem Reap zijn absolute hoogtepunten! Deze mystieke tempels worden gezien als het meest omvangrijke religieuze bouwwerk ter wereld.
Bekijk onze reizen naar Cambodja »

Bhutan

Bhutan is fascinerend; de geschiedenis zit vol met unieke mythen en wonderen. Zowel cultureel als landschappelijk is het ‘Land van de Donderende Draak’ zeer bijzonder. Tijdenlang was reizen door het land waar het Bruto Nationaal Geluk de maatstaf is erg moeilijk, maar nu kan het! Reis met Koning Aap door dit land van kloosterfestivals, groene valleien, tempels en indrukwekkende panorama's.
Bekijk onze reizen naar Bhutan »

Japan
Tijdens een reis door Japan, het 'land van de rijzende zon', kom je terecht in een compleet andere wereld vol contrasten waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. Of je nou geïnteresseerd bent in eeuwenoude tempels en de geisha cultuur, of dat je liever mengt met de trendy bevolking van hypermodern Tokio: in Japan is alles mogelijk.
Bekijk onze reizen naar Japan »

Lesotho

Hou je van natuur en heb je een rondreis door Zuid-Afrika in gedachten, dan mag een bezoek aan Lesotho zeker niet ontbreken. Het koninkrijkje Lesotho wordt geheel omsloten door Zuid-Afrika. Het landschap is zeer indrukwekkend met hoge bergketens, rivieren en watervallen. Nergens zijn de panorama’s imposanter dan in het Royal Natal Nationaal Park waar je prachtig kunt wandelen.
Bekijk onze reizen naar Lesotho »

Swaziland

Reis mee naar het op een na kleinste land van Afrika en geniet van het wilde dierenrijk, bijzondere landschappen en een zeer vriendelijke bevolking. Veelzijdig is één van de beste benamingen voor onze reizen naar Swaziland, die allen gecombineerd worden met een bezoek aan Zuid-Afrika. Bij twee van onze reizen wordt ook nog het prachtige Lesotho aangedaan.
Bekijk onze reizen naar Swaziland »


Actievoorwaarden:
  • De korting is enkel geldig op reizen naar bovengenoemde bestemmingen van Koning Aap Nederland en Koning Aap Kidz Nederland;
  • De korting is nog niet verwerkt in de gepubliceerde reissom. De korting wordt zichtbaar tijdens je boekingsprocedure;
  • De korting is niet opstapelbaar. Op onze gecombineerde reizen (bijv. Thailand en Cambodja) wordt de korting dus maar 1 keer toegepast;
  • De korting is alleen geldig voor nieuwe boekers;
  • De actie loopt van 24/4/2013 tot en met 30/4/2013;
  • De reis dient plaats te vinden in 2013;
  • Gewenste reisperiode is onder voorbehoud van beschikbaarheid;
  • De korting is niet inwisselbaar voor geld of elk ander alternatief.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.