Koning Aap was dit jaar sponsor van O’Hanlons Helden

In O’Hanlons Helden treedt O’Hanlon in de voetsporen van ontdekkingsreizigers uit het verleden. “De serie past daarom precies bij ons product”, aldus Jacco Holterman, Marketingmanager Koning Aap. Koning Aap reizigers wanen zich nog vaak in de voetsporen van ontdekkingsreizigers. Geen rare keus dus om één van de afleveringen van de tweede serie O’Hanlons Helden, die eind 2013/begin 2014 bij de VPRO te zien was, te sponsoren.

O’Hanlons Helden op bezoek bij Koning Aap
Om deze sponsoring extra lading te geven was Redmond O’Hanlon een paar keer te gast op evenementen van Koning Aap. Zijn eerste optreden was tijdens de Clubdag op 24 november 2013 in Burgers’Zoo in Arnhem. Hier kwam hij met regisseurs, Roel van Broekhoven en Maaik Krijgsman, en de producente, Nicole Frints, vertellen over de opnames van O’Hanlons Helden.

Signeren en presenteren
Tijdens de vakantiebeurs in Utrecht was O’Hanlon aanwezig om boeken te signeren. Hier konden bezoekers ook even een persoonlijk woordje met hem wisselen, iets waar hij graag de tijd voor neemt. Zijn laatste optreden was 16 maart j.l. in Stadskasteel Oudaen in Utrecht. Hier gaf hij een lezing over zijn reizen naar Congo.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.