Kantoor stelt zich voor: Katinka McGregor

Wie ben je?
Mijn naam is Katinka McGregor. Ik ben 39 jaar oud en woon in Enkhuizen.

Na mijn eerste vakantie in Spanje (ik was een jaar of acht) wist ik wat ik wilde: in het toerisme werken en het liefst in het buitenland. Uiteindelijk heb ik ongeveer anderhalf jaar in Israël gewoond en o.a. gewerkt in een backpackers hotel in de oude ommuurde stad Jeruzalem. Van daaruit heb ik Jordanië en Egypte bezocht. Het Midden-Oosten blijft heel speciaal voor mij. Sinds 2010 doe ik de klachtenafhandeling voor Shoestring, Koning Aap en YourWay2GO.

Wat doe je voor de reisbegeleiders?
Ik neem contact met de reisbegeleiders als ik een klacht heb ontvangen over een bepaalde reis. Het is voor mij heel fijn om het verhaal van de reisbegeleider te horen zodat ik een goede beoordeling van de klacht kan maken. Ik hecht daarom ook veel waarde aan het oordeel van de reisbegeleider en de feedback van hen voor het eventueel verbeteren van de reis.

Wat zijn je reisplannen voor 2015?
Afgelopen zomer ben ik met mijn gezien naar Italië geweest, naar het Meer van Caldonazzo. We hebben onder andere Venetië bezocht. Een prachtige stad voor het eerst met onze kinderen. Ook ben ik met een aantal collega's op studiereis naar Vietnam en Abu Dhabi geweest. Met het gezien gaan we vaak kamperen in Zuid-Europa of naar Dalyan in Turkije. Volgend jaar zomer staat nog open. Misschien een road trip door Engeland om familie op te zoeken, maar kamperen in Spanje is ook een optie.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.