Maak kennis met Koning Aap

Inspiratiedagen over onze groepsreizen

Maak kennis met de gezichten achter Koning Aap op een van onze gezellige inspiratiedagen. Tijdens de inspiratiedagen maak je kennis met onze reisorganisatie, onze formules en onze prachtige bestemmingen. Er zijn doorlopend kleurrijke en informatieve presentaties over onze reizen, waarin wij jou van nuttige reistips voorzien. De Koning Aap medewerkers en reisbegeleiders zijn aanwezig om al jouw reisvragen te beantwoorden, ook over bestemmingen waar er geen presentatie van gepland is. De inspiratiedagen vinden plaats op ons kantoor in Amsterdam.

Inspiratiedagen groepsreizen | Agenda 2023:

Op dit moment zijn er geen inspiratiedagen gepland. Houd onze website in de gaten voor toekomstige inspiratiedagen en updates.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie en om je aan te melden.

Webinars over onze familiereizen

**NIEUW** Ben je geïnteresseerd in een familiereis met Koning Aap, sluit dan aan bij een van onze webinars. Vanaf maandag 16 januari 2023 zenden wij iedere maandagavond een online presentatie uit over een van onze bestemmingen, met daarbij de nadruk op de routes van onze familiereizen. Deze presentaties kun je thuis volgen op je computer, tablet of smartphone. Schrijf je in en laat je inspireren! 

Webinar gemist?

Al onze webinars zijn terug te kijken  via deze link.