Koning Aap Informatiemiddag Indonesië

Zien we jou zondag 8 april op ons kantoor in Amsterdam

Indonesië is met meer dan 17.000 eilanden de grootste eiland staat ter wereld, met de populairste eilanden Java, Bali, Lombok, Sumatra en de Molukken. Een rondreis door dit mooie land neemt je mee langs prachtige stranden, indrukwekkende natuur, mooie plekken zoals de Borobodur en het heerlijke eten. Het grootste gedeelte van het land is Islamitisch, daarom is het zo bijzonder dat het bekende eiland Bali zo uniek is gebleven met het Hindoeïsme als geloof. Een rondreis door Indonesië is zeker een unieke ervaring!

Wil jij binnenkort op reis naar Indonesië en wil jij alvast reisinspiratie op doen? Of misschien ga jij binnenkort wel met ons op reis en wil je vast kennismaken met jouw reisbegeleider en reisgenoten? Kom dan op zondag 8 april 2018 naar onze speciale Indonesië informatiemiddag

Er worden interactieve presentaties gegeven waarin al je reisvragen aan bod zullen komen. Onder het genot van Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse hapjes leer je misschien wel je toekomstige reisgenoten of reisbegeleider kennen! We sluiten af met een gezellige borrel.

Reisherinneringen ophalen

Ben je al met ons op reis geweest? Dan is dit het ideale moment om jouw oud reisgenoten op te trommelen om samen met jouw favoriete reisbegeleider herinneringen op te halen. En wellicht vind je het ook leuk om aan te sluiten bij één van de interactieve presentaties om zo samen met jouw oud reisbegeleider andere reizigers te informeren.

Kortingen

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Boek jouw reis op een Koning Aap informatiedag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klantenkorting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag 8 april van 14.00 tot 16.00 uur op ons kantoor in Amsterdam.

Adres:
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Met de auto? Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222), de eerste slagboom aan de linkerkant. Ons pand is tevens het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. 

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentaties je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.

Zaal 1

Uur Naam Beschikbaar
14.00 - 14.45 Sumatra, Java & Bali 50 / 50
15.00 - 15.45 Soenda Eilanden, Sulawesi & Molukken 50 / 50
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.