Herfstkleuren in Japan en Zuid-Korea

Infodag Japan en Zuid-Korea

Benieuwd naar een van bovenstaande bestemmingen of reeds concrete reisplannen? Kom op zondagmiddag 18 augustus 2019 naar de Koning Aap Japan en Zuid-Korea informatiemiddag op ons kantoor in Amsterdam. Wij organiseren van 13.00 tot 15.00 uur een speciale middag waar onze reizen naar Japan en Zuid-Korea uitvoerig besproken worden. 

Kom gerust langs, want wij helpen je graag bij het maken van de beste reiskeuzes. Onder het genot van een hapje en een drankje maar je kennis met ons, onze reizen en leer je misschien wel je toekomstige reisgenoten kennen!

Evenementenkorting + vaste klanten korting

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Bezoek ons op een informatiemiddag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:

» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klanten korting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag van 13.00 tot 15.00 uur op ons kantoor in Amsterdam. Ons adres is: Entrada 223, 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht.

Met de auto? Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222). Ons pand is het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. Ons kantoor bevindt zich in het laatste pand aan de rechterkant. 

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentatie(s) je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.

Infodag Japan en Zuid-Korea

Uur Naam Beschikbaar
13:00 - 13:45 Japan 7 / 50
14:00 - 14:45 Zuid-Korea 41 / 50
Vul alsjeblieft alle verplichte velden correct in.
Gelieve minstens 1 presentatie aan te vinken.
Forms.PresentationDay.ErrorMessage

Bedankt voor je aanmelding

Hartelijk dank voor je inschrijving. Leuk dat je komt!