India

Namasté!

Informatiedag India en Nepal

Benieuwd naar een van bovenstaande bestemmingen of reeds concrete reisplannen voor 2019 of 2020? Kom op zondagmiddag 1 september 2019 naar de Koning Aap India & Nepal informatiemiddag op ons kantoor in Amsterdam. Wij organiseren van 13.00 tot 15.00 uur een speciale dag waar onze India en Nepal reizen uitvoerig besproken worden! 

Kom gerust langs, want wij helpen je graag bij het maken van de beste reiskeuzes. Onder het genot van een hapje en een drankje leer je misschien wel je toekomstige reisgenoten kennen!

Evenementenkorting + vaste klanten korting

Woestijnstad met heilige ratten

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Bezoek ons op een informatiemiddag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:

» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klanten korting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag van 13.00 tot 15.00 uur op ons kantoor in Amsterdam. Ons adres is: Entrada 223, 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht.

Met de auto? Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222). Ons pand is het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje.

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentatie(s) je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.