Zondag 8 december > Kom je ook?

Koning Aap Familiedag: Utrecht

Zondag 8 december > Kom je ook?

Ben je dol op verre reizen maken, dan hoef je daar natuurlijk niet mee te stoppen zodra je kinderen hebt! Wel wordt het anders; je reist ongetwijfeld op een iets andere manier. Minder snel, minder eenvoudig, meer afgestemd op de wensen van je kinderen. Koning Aap organiseert te gekke groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen speciaal afgestemd op kinderen in de leeftijd van 6+ en 12+.

Laat je voorlichten over de mooiste bestemmingen

Onze Familiedag vindt plaats op zondag 8 december in het Louis Hartlooper Complex. Dit sfeervolle filmtheater ligt aan de rand van het centrum van Utrecht; goed te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation 'Utrecht Vaartsche Rijn' ligt op 4 minuten loopafstand en vanaf Utrecht Centraal leidt een mooie wandeling door het centrum je in ca. 20 minuten naar het Louis Hartlooper Complex. Parkeren in de buurt kan ook, maar houd er rekening mee dat het overal betaald parkeren is (ook op zondag!).

In de Foyer van het Louis Hartlooper Complex beantwoorden onze reisspecialisten al je vragen over onze familiereizen. Je kunt er wat drinken en er staat een speciaal 'Broodje Aap' op de menukaart. Dat wordt smullen...! In filmzalen nummer 3 en 4 kun je je laten inspireren door de verschillende landenpresentaties. In een aparte 'kinder'zaal zal gedurende onze familiedag een film vertoond worden, zodat ook de jongere reislustigen zich niet hoeven te vervelen. Nog meer inspiratie nodig? Maak dan in een paar minuten tijd een virtuele reis om de wereld. Een leuke belevenis voor jong én oud!

Een dag vol reisinspiratie

Het belooft een inspirerende dag te worden met informatieve presentaties en persoonlijke verhalen van onze reisspecialisten. Kom je gezellig langs?

Wanneer: Zondag 8 december
Tijd: 11.00 tot 15.00 uur
Waar: Louis Hartlooper Complex
Adres: Tolsteegbrug 1, 3511 ZN Utrecht, routebeschrijving

Antwoord op talrijke vragen

Wat is de ideale bestemming tijdens de kerstvakantie? Hoe kindvriendelijk zijn de reizen? Hoe kun je de individuele vrijheid het best benutten? Wat is de leeftijd van de andere deelnemers? Hoe maakt een Koning Aap reis nou écht het verschil?

Deze én andere vragen beantwoorden we graag! Onze ervaren specialisten en reisbegeleiders kunnen je alle ins en outs vertellen van onze familiereizen.

Korting + korting = veel voordeel

Een vakantie boeken is leuk; maar een vakantie vinden die extra scherp geprijsd is, is natuurlijk nóg veel leuker!! Wij bij Koning Aap willen onze reizigers graag extra in het zonnetje zetten. Kom naar informatiedag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:

Familiekorting

   

Vaste klanten korting

Boek op de Familiedag een reis en profiteer
van onze € 100,- familiekorting p.p.!

  Trouwe reizigers belonen we graag met
een extra korting van  35,- per persoon.


Let op: het kan zijn dat de reissom op de infodag hoger blijkt te zijn dan op het moment van aanmelden i.v.m. stijging van vliegticket prijzen. Eventuele meerkosten zijn niet te verhalen op Koning Aap.

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentatie(s) je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.