Zondag 12 januari

Koning Aap Familiedag: Amsterdam

Zondag 12 januari

Helaas hebben wij moeten besluiten om de geplande Familiedag op zondag 12 januari 2020 niet door te laten gaan. Wil je graag meer weten over onze reizen of persoonlijk kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op! We kunnen je via telefoon of e-mail adviseren of plannen een afspraak met je in zodat je bij ons langs kunt komen. 

Een dag vol reisinspiratie

Het belooft een inspirerende dag te worden met informatieve presentaties en persoonlijke verhalen van onze reisspecialisten. Kom je gezellig langs?

Wanneer: Zondag 12 januari
Tijd: 11.00 tot 15.00 uur
Waar: Op ons kantoor
Adres: Entrada 223, 1114 AA, Amsterdam-Duivendrecht

Antwoord op talrijke vragen

Wat is de ideale bestemming tijdens de kerstvakantie? Hoe kindvriendelijk zijn de reizen? Hoe kun je de individuele vrijheid het best benutten? Wat is de leeftijd van de andere deelnemers? Hoe maakt een Koning Aap reis nou écht het verschil?

Deze én andere vragen beantwoorden we graag! Onze ervaren specialisten en reisbegeleiders kunnen je alle ins en outs vertellen van onze familiereizen.

Korting + korting = veel voordeel

Een vakantie boeken is leuk; maar een vakantie vinden die extra scherp geprijsd is, is natuurlijk nóg veel leuker!! Wij bij Koning Aap willen onze reizigers graag extra in het zonnetje zetten. Kom naar informatiedag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:

Familiekorting

   

Vaste klanten korting

Boek op de Familiedag een reis en profiteer
van onze € 100,- familiekorting p.p.!

  Trouwe reizigers belonen we graag met
een extra korting van  35,- per persoon.


Let op: het kan zijn dat de reissom op de infodag hoger blijkt te zijn dan op het moment van aanmelden i.v.m. stijging van vliegticket prijzen. Eventuele meerkosten zijn niet te verhalen op Koning Aap.