Koning Aap Clubdag

Een gezellige dag vol reisinspiratie | Meld je gratis aan

Zondag 18 november is het weer zover, de jaarlijkse Koning Aap Clubdag! Dit reisevenement van Koning Aap vindt dit jaar plaats in Burgers’ Zoo in Arnhem, een van de grootste dierentuinen van Nederland. Laat je tijdens de Clubdag inspireren door de presentaties over onze bestemmingen, maak kennis met onze reisbegeleiders en kantoormedewerkers en vind zo jouw droomreis!

Kom meer te weten over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en de nieuwe reizen die aan ons reisaanbod zijn toegevoegd. Daarnaast kun je genieten van lekkere hapjes en georganiseerde activiteiten. Kom gezellig langs! En ontmoet niet alleen de gezichten achter Koning Aap, maar ook andere reizigers die graag hun reisverhalen met jou delen.

Boek je de volgende reis op de Clubdag? Dan ontvang je € 50,- Clubdag korting per persoon! Ben je in de afgelopen 3 jaar ook vaker met Koning Aap op reis geweest? Dan ontvang je daarbovenop nog eens een korting van € 35,- per persoon!

Speciale gast: Ruben Terlou

Na bekende sprekers als de Britse schrijver Redmond O'Hanlon, topfotograaf Jimmy Nelson, VPRO-presentator Thomas Erdbrink, reisjournalist Jelle Brandt Corstius, vlaamse fotografe Lieve Blancquaert, verwelkomen wij dit jaar documentairemaker, arts, fotograaf en China-expert, Ruben Terlou.

Ruben heeft op jonge leeftijd twee jaar in China gewoond. Is toen terug naar Nederland gekomen om een artsenopleiding te doen, maar is altijd verder gaan fotograferen. In 2016 maakte hij de VPRO documentaireserie ‘Langs de oevers van de Yangtze’ en begin dit jaar reisde hij van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China in ‘Door het hart van China’. Op de Koning Aap Clubdag geeft hij twee lezingen van 11:00-12:00 uur en van 13:00-14:00 met indrukwekkende verhalen van zijn bijzondere ontmoetingen met verschillende bevolkingsgroepen in China. Bovengenoemde programma's zullen de rode draad zijn in zijn lezing, sluit dus zeker aan!

De Locatie

Je las het net al: dit jaar vindt de Koning Aap Clubdag plaats in Burgers' Zoo. Dit zal niet een onbekende locatie zijn voor bezoekers die al vaker naar de Clubdag zijn geweest. Niet vorig jaar, maar de jaren ervoor hebben we vaker onze Clubdag in de dierentuin georganiseerd. Een leuk extraatje: je krijgt van ons het ticket voor de dierentuin cadeau! Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn!

Ook biedt Burgers' Zoo rondleidingen aan speciaal voor de Koning Aap Clubdag. Nieuw dit jaar is de rondleiding door de grootste overdekte Mangrove van de wereld. De plekken voor de rondleidingen zijn beperkt, dus schrijf je snel in!

Alle praktische zaken op een rij

Koning Aap Clubdag

Datum: Zondag 18 november
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Burgers’ Zoo
Voor wie: Voor iedereen die nieuwe reisinspiratie op wilt doen!

Presentatieschema & aanmelden

De inschrijving voor de Koning Aap Clubdag van a.s. zondag is gesloten.

Mocht je graag alsnog willen komen, dan kun je vóór zaterdag 16.00 uur een mailtje sturen naar [email protected]. Vermeld in de mail om hoeveel personen het gaat en in welke presentatie(s) je geïnteresseerd bent.

Tot zondag!