Informatiemiddag Oceanië en de Stille Zuidzee

Informatiemiddag Oceanië en de Stille Zuidzee

Met trots presenteert Koning Aap 3 nieuwe reisbestemmingen: West-Australië, het Stille Zuidzee gebied en Papoea Nieuw Guinea! Maar ook Nieuw-Zeeland mag in dit rijtje niet vergeten worden. Ben je op zoek naar een land vol unieke en spectaculaire landschappen? Kies dan voor een rondreis Australië! De uitgestrekte woestijnen, subtropische regenwouden, prachtige rotsformaties, wereldsteden, oneindige zandstranden en bijzondere diersoorten maken Australië heel divers. Het schitterende Nieuw-Zeeland moet je eenmaal in je leven bezocht hebben! Aotearoa, Het herbergt een enorme variatie aan natuurlijk landschap, waarvan je tijdens onze Nieuw-Zeeland groepsreis een goede indruk krijgt. Nieuw-Zeeland is een paradijs op aarde! Ver weg in de immense Stille Zuidzee liggen paradijselijke eilandrijkjes met ieder een heel eigen geschiedenis en cultuur. Je reist letterlijk naar het einde van de wereld met de Polynesië reis. Papoea-Nieuw-Guinea is met recht een pioniersbestemming. Terwijl de hele wereld in hoog tempo verandert, blijft in PNG alles bij het oude. Het ruige landschap en ontbreken van infrastructuur dragen ertoe bij dat de verschillende bevolkingsgroepen nog altijd aan oude gebruiken en indrukwekkende festivals vasthouden. Graag nodigen we je uit voor onze speciale informatiemiddag.


 

Zaterdag 23 maart | vanaf 12:00 uur

Benieuwd naar een van bovenstaande bestemmingen of reeds concrete reisplannen voor 2019? Kom op zaterdagmiddag 23 maart 2019 naar de Koning Aap Oceanië informatiemiddag op ons kantoor in Amsterdam. Wij organiseren van 12.00 tot 15.00 uur een speciale dag waar onze Australië, Nieuw-Zeeland, Papoea Nieuw Guinea & de Stille Zuidzee reizen uitvoerig besproken worden! Kom gerust langs, want wij helpen je graag bij het maken van de beste reiskeuzes.

Evenementenkorting + vaste klanten korting

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Bezoek ons op een informatiemiddag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen: 
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klanten korting p.p. 

Boek op de informatiedag en draai aan het speciale Koning Aap prijzenrad voor nog meer leuks!

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zaterdag 23 maart van 12.00 tot 15.00 uur op ons kantoor in Amsterdam. Ons adres is: Entrada 223, 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht.

Met de auto? Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222). Ons pand is het eerste pand aan jouw linkerhand.


Met het Openbaar Vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje.

Oceanie en Stille Zuid Zee

Uur Naam Beschikbaar
12:00 - 12:45 Australië 48 / 50
13:00 - 13:45 Nieuw-Zeeland 47 / 50
14:00 - 14:54 Papoea Nieuw Guinea & Stille Zuid Zee 47 / 50
Vul alsjeblieft alle verplichte velden correct in.
Gelieve minstens 1 presentatie aan te vinken.
Forms.PresentationDay.ErrorMessage

Bedankt voor je aanmelding

Hartelijk dank voor je inschrijving. Leuk dat je komt!