Beurzen en informatiedagen

Beurzen en informatiedagen

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Informatiedagen

Verspreid over het jaar organiseren wij verschillende informatiedagen. Tijdens deze middagen geven wij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. Ontdek alles over onze verschillende groepsreizen, maak kennis met onze enthousiaste medewerkers & reisbegeleiders en krijg antwoord op al je reisvragen. De informatiedagen vinden plaats op ons kantoor in Amsterdam, tenzij anders wordt aangegeven. Houd onze website in de gaten voor het presentatieschema en het aanmeldformulier.

Data 2019

  • Familiedag- zondag 7 oktober 2018
  • Familiedag- zondag 6 januari
  • Infodag Latijns-Amerika & Afrika- zondag 20 jan.
  • Informatiedag in Den Bosch - zondag 27 januari
  • Informatiedag Azië - zondag 10 februari
  • Infodag populaire bestemmingen- zondag 24 mrt

Koning Aap Clubdag

Zoals ieder jaar luiden we in november het nieuwe reisseizoen in op ons eigen reisevent, genaamd de Koning Aap Clubdag.

Informatieve landenpresentaties, bekende gastsprekers, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervent Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag.

De Clubdag vindt dit jaar plaats op zo. 18 november. Dit jaar komt gastspreker Ruben Terlou, bekend van de populaire documentaireseries Langs de oevers van de Yangtze en Door het hart van China, zijn verhalen met ons delen!


Sfeerimpressies voorgaande edities:

Vakantiebeurs Utrecht

Vakantie en vakantievoorpret... twee dingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Vakantiebeurs in Utrecht is hét evenement waar je heen moet als reishebber! Je vindt er talloze stands met informatie waar je wat aan hebt. Koning Aap is net als ieder jaar met een kleurrijke stand vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019

Meer info & kaartverkoop

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.