Ontmoet Koning Aap

Beurzen en informatiedagen

Ontmoet Koning Aap

Om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, heeft Koning Aap besloten om haar deelname aan de Utrechtse Vakantiebeurs (januari 2021) evenals haar eigen reisevenement in Burgers' Zoo (november 2020) niet door te laten gaan. We zijn nog aan het onderzoeken of en hoe wij onze informatiedagen op kantoor (januari-april 2021) toch kunnen laten doorgaan. Een verdrietig besluit, maar de gezondheid van onze reizigers staat op de eerste plaats.

Afgelaste evenementen

Clubdag 2020: We hadden jullie ook dit jaar graag verwelkomt in dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem, maar alle door de overheid opgelegde corona-maatregelen heeft ons vroegtijdig doen besluiten om dit evenement dit jaar te cancelen.

Vakantiebeurs Utrecht 2021: Tot groot verdriet zullen wij komend editie (2021) niet met een stand vertegenwoordigd zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Infodagen 2021: Vanwege corona zullen onze informatiedagen op kantoor er anders uitzien dan je van ons gewend bent. We zijn druk bezig met een mooi format, danwel kleinschaliger, danwel digitaal. Zodra er meer over deze nieuwe invulling bekend is, hoor je dit hier als eerste!