Beurzen en informatiedagen

Beurzen en informatiedagen

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Informatiedagen

Verspreid over het jaar organiseren wij verschillende informatiedagen. Tijdens deze middagen geven wij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. Ontdek alles over onze verschillende groepsreizen, maak kennis met onze enthousiaste medewerkers & reisbegeleiders en krijg antwoord op al je reisvragen. De informatiedagen vinden plaats op ons kantoor in Amsterdam, tenzij anders wordt aangegeven. Houd onze website in de gaten voor het presentatieschema en het aanmeldformulier.

Data 2019

Koning Aap Clubdag

Zoals ieder jaar luiden we in november het nieuwe reisseizoen in op ons eigen reisevent, genaamd de Koning Aap Clubdag.

Informatieve landenpresentaties, bekende gastsprekers, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervent Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag. 

Sfeerimpressies voorgaande edities:

Vakantiebeurs Utrecht

Vakantie en vakantievoorpret... twee dingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Vakantiebeurs in Utrecht is hét evenement waar je heen moet als reishebber! Je vindt er talloze stands met informatie waar je wat aan hebt. Koning Aap is net als ieder jaar met een kleurrijke stand vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs. Je vindt ons dit jaar in Hal 12, standnummer 12.C013.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019

Meer info & kaartverkoop