Ontmoet Koning Aap

Beurzen en informatiedagen

Ontmoet Koning Aap

Om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, heeft Koning Aap besloten om haar deelname aan de Utrechtse Vakantiebeurs (januari 2021) evenals haar eigen reisevenement in Burgers' Zoo (november 2020) niet door te laten gaan. We zijn nog aan het onderzoeken of en hoe wij onze informatiedagen op kantoor (januari-april 2021) toch kunnen laten doorgaan. Een verdrietig besluit, maar de gezondheid van onze reizigers staat op de eerste plaats.

Informatiedagen

Ontdek alles over onze reizen, maak kennis met onze medewerkers & reisbegeleiders en krijg antwoord op al je reisvragen. De infodagen vinden plaats op ons kantoor in Amsterdam, tenzij anders wordt aangegeven. De infodagen zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is verplicht.

Data

  • Infodag Populaire & Bijzondere bestemmingen - zo. 22 maart: AFGELAST

Vakantiebeurs Utrecht

Vakantie en vakantievoorpret... twee dingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Vakantiebeurs in Utrecht is hét evenement waar je heen moet als reishebber! Je vindt er talloze stands met informatie waar je wat aan hebt.

De volgende editie van de Vakantiebeurs vindt plaats van 14 t/m 17 januari 2021 in de Jaarbeurs Utrecht.

Koning Aap Clubdag

Zoals ieder jaar luiden we in november het nieuwe reisseizoen in op ons eigen reisevent.

Informatieve landenpresentaties, bekende gastsprekers en ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders kenmerken deze gezellige en inspirerende dag. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe datum in 2020.

Gastsprekers voorgaande edities:

2019: Sinan Can
2018: Ruben Terlou
2017: Lieve Blancquaert
2016: Jelle Brandt Corstius
2015: Thomas Erdbrink
2014: Jimmy Nelson
2013: Redmond O’Hanlon