Informatiedag Midden-Oosten en Europa

Kom van alles te weten over onze reizen naar het Midden-Oosten en Europa

A.s. zondag staat de Midden-Oosten en Europa middag gepland op ons kantoor in Amsterdam. Wij besloten hebben deze dag samen te voegen met de Pioniersdag op zondag 2 april. Dit betekent dat de informatiedagmiddag op 26 maart a.s. komt te vervallen.

 

Wil jij binnenkort op reis naar het Midden-Oosten of Europa en wil jij alvast reisinspiratie op doen? Of misschien ga jij binnenkort wel met ons op reis en wil je vast kennismaken met jouw reisbegeleider en reisgenoten? Kom dan op zondag 26 maart 2017 naar onze speciale Midden-Oosten/Europa informatiedag en waan je alvast in de Oosterse sferen.

Er worden interactieve presentaties gegeven waarin al je reisvragen aanbod zullen komen. Onder het genot van een hapje en een drankje leer je misschien wel je toekomstige reisgenoten of reisbegeleider kennen! We sluiten af met een gezellige borrel.

 

Reisherinneringen ophalenBen je al met ons op reis geweest? Dan is dit het ideale moment om jouw oud reisgenoten op te trommelen om samen met jouw favoriete reisbegeleider herinneringen op te halen. En wellicht vind je het ook leuk om aan te sluiten bij één van de interactieve presentaties om zo samen met jouw oud reisbegeleider andere reizigers te informeren.

Welke reisbegeleiders en reisspecialisten zijn aanwezig?

Nariman Arya

Mijn naam is Nariman Arya. Ik ben geboren in Iran. Sinds 2007 woon ik in Haarlem, Nederland. Ik werk al weer een paar jaar als reisbegeleider voor Koning aap. Het leukste aan mijn werk vind ik mensen kennis te laten maken met vreemde culturen. Ik hoop jullie te ontmoeten op een van mijn reizen.

Henk Witteveen

Hallo, ik ben Henk Witteveen, Amsterdammer wonend in Friesland. Passie: Uiteraard reizen maar dan wel avontuurlijke reizen. Een land doortrekken en contact met bevolking en cultuur zoeken. Eigenlijk had ik wel ontdekkingsreiziger willen zijn, maar ik ben in de verkeerde eeuw geboren. Al vroeg en jong (15) maakte ik mijn eerste wereldreis en er volgden nog vele. Inmiddels heb ik al wat reizen voor Koning Aap gemaakt o.a. naar Ethiopië, Sri Lanka, Baltische staten en Rusland. Wat een cultuur. Echt super avontuur. Graag ontmoet ik je op één van de Koning Aap reizen, en wellicht in een van deze landen?

Mouhcine El Haddad

Ik ben Mouhcine el Haddad, geboren en getogen in Marokko. Na mijn studie (de Engelse Taal en Cultuur) heb ik gewerkt als gids. Tussen 1997 en 2004 heb ik reizen begeleid langs de Koningssteden en door de Sahara, waarbij ik heb veel kennis opgedaan van de verschillende regio's. In 2004 begon mijn nieuwe reis en avontuur in Nederland. 8 jaar later, ging ik weer terug naar Marokko! Maar deze keer als reisleider bij Koning Aap. Ik begeleid Nederlandse en Belgische groepsreizen met veel plezier naar mijn moederland waar een perfecte mix is van stad en platteland, cultuur en natuur, hectiek en rust.

Ingrid van Solkema

Alweer een aantal jaren kan ik één van mijn passies combineren met mijn werk, nl. reizen!Zelf behoorlijk wat ervaring opgedaan in het als deelnemer reizen in een groep, vooral bij KoningAap. Zo heb ik het vak reisbegeleider mooi af kunnen kijken en nu doe ik het gewoon zelf. De reizen die ik tot nu toe begeleid heb zijn o.a. Armenië, Georgië, SriLanka, Marokko, maar er is nog zoveel te ontdekken op de wereld en om dat samen met een groep reizigers te mogen doen is een kadootje.

Sandra Korver

In 1987 maakte ik mijn eerste verre reis. Rugzak om en een enkele reis Pakistan. Via de Zijderoute, China, Tibet na 1 jaar weer terug in Nederland. Vanaf dat moment ben ik werkzaam in de reiswereld, eerst als reisbegeleidster en nu al weer vele jaren op kantoor. In de functie als verkoopmedewerkster ben je in de gelegenheid om nog 2 reizen per jaar te begeleiden. Daar maak ik dankbaar gebruik van. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om met een groep op pad te gaan.

 

Kortingen

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Boek jouw reis op een Koning Aap informatiedag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klantenkorting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag 26 maart van 13.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Amsterdam.

Adres
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Met de auto?
Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222), de eerste slagboom aan de linkerkant. Ons pand is tevens het eerste pand aan jouw linkerhand.


Met het Openbaar Vervoer?
Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. 

Presentatieschema & aanmelden

Helaas is aanmelden niet mogelijk! Aanmelden voor de Pioniersdag? Klik hier.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.