Informatiedag Latijns-Amerika

Kom van alles te weten over onze reizen naar Latijns-Amerika

Wil jij binnenkort op reis naar Latijns-Amerika en wil jij alvast reisinspiratie op doen? Of misschien ga jij binnenkort wel met ons op reis en wil je vast kennismaken met jouw reisbegeleider en reisgenoten? Kom dan op zondag 12 maart 2017 naar onze speciale Latijns-Amerika informatiedag. Deze dag staat volledig in het teken van Latijns-Amerika zodat jij alvast wat van de Latijns-Amerikaanse sfeer kunt proeven.

Er worden interactieve presentaties gegeven waarin al je reisvragen aanbod zullen komen. Onder het genot van Latijns-Amerikaanse hapjes leer je misschien wel je toekomstige reisgenoten of reisbegeleider kennen! We sluiten af met een gezellige borrel.

Reisherinneringen ophalen

Ben je al met ons op reis geweest? Dan is dit het ideale moment om jouw oud reisgenoten op te trommelen om samen met jouw favoriete reisbegeleider herinneringen op te halen. En wellicht vind je het ook leuk om aan te sluiten bij één van de interactieve presentaties om zo samen met jouw oud reisbegeleider andere reizigers te informeren.

Welke reisbegeleiders en reisspecialisten zijn aanwezig?

Eveline de Bouter

Na mijn studies toerisme en antropologie ben ik voor mijn scriptie vier maanden in Ecuador geweest. Dat beviel zo goed dat ik daarna een paar jaar als reisbegeleidster gewerkt heb, zowel in Zuid- als Midden-Amerika. Als touroperator Latijns-Amerika bij Koning Aap ben ik nog steeds dagelijks met deze bestemmingen bezig, en kan ik gelukkig nog regelmatig op reis naar deze prachtige regio. 

Hilde Wassenaar

Op mijn 18e ben ik voor 1,5 jaar in Parijs gaan wonen. Daar heb ik kennis gemaakt met veel verschillende culturen en daar ligt ook de basis van de besmetting met het reisvirus. Na veel te hebben gereisd, een kunstopleiding te hebben gevolgd en een aantal jaren als beeldend kunstenaar te hebben gewerkt, werk ik nu al aardig wat jaren met veel plezier bij Koning Aap. 

Danny Koeman (via skype)

Buenos dias, ik ben Danny Koeman, reisleider bij Koning Aap. Zelf ben ik uit Zuid Amerika niet meer weg te slaan en geniet ik nog elke dag van alles wat ik zie en beleef. Vol enthousiasme laat ik tijdens actieve reizen de reizigers kennis maken met diverse natuurlandschappen, chaotische markten, lokale gebruiken en culturen. We maker er altijd een leuke reis van, een reis die zowel letterlijk als figuurlijk vol hoogtepunten zal zitten.

Johan Temmerman (via skype)

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door de oude culturen van de Azteken, Maya's, Inca's, Chibcha, Muisca enz. waardoor later Mexico, Guatemala en Peru gingen behoren tot mijn absolute favoriete landen. Sinds 2004 begeleid ik voor Koning Aap reizen naar dit fascinerende continent dat mij nooit meer heeft losgelaten. Volgende logische stap was er dan ook effectief gaan wonen en dat is sinds kort ook werkelijkheid geworden ... we hebben onze finca (boerderij) gekocht in de omgeving van Barichara, Colombia! Reizen is mijn passie en mijn enthousiasme voor dit continent overbrengen naar mijn medereizigers geeft mij de grootste voldoening!

 

Marieke de Schutter

Mijn naam is Marieke de Schutter. Met heel veel plezier begeleid ik sinds 2000 vele reizen voor Koning Aap op diverse bestemmingen in Zuid en Midden Amerika, Afrika, het Midden Oosten en Azië. Na het wonen in Cairo, Shanghai en Londen heb ik nu mijn basis in Den Haag & Brazilie. De verschillende culturen, de kleurrijke bevolking, de ongerepte natuur en de heerlijke keukens maken deze landen voor mij zo bijzonder. Heb je net als ik ook een passie voor reizen, dan hoop ik je te ontmoeten op 1 van onze prachtige groepsreizen.

 

Kortingen

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Boek jouw reis op een Koning Aap informatiedag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klantenkorting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag 12 maart van 13.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Amsterdam.

Adres
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Met de auto?
Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222), de eerste slagboom aan de linkerkant. Ons pand is tevens het eerste pand aan jouw linkerhand.


Met het Openbaar Vervoer?
Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. 

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentaties je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.


Ik kom graag (zonder een presentatie bij te wonen)

Uur Naam Beschikbaar
13:00 - 17:00 Aanmelden 24 / 30

Zaal 2

Uur Naam Beschikbaar
14:00 - 14:30 Cuba 34 / 40
14:30 - 15:00 Peru & Bolivia 14 / 40
15:00 - 15:30 Ecuador 26 / 40
15:30 - 16:00 Colombia 24 / 40
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.