Informatiedag Azië

Stel al je reisvragen en kom meer te weten over onze Azië reizen

Ga jij binnenkort met ons op reis naar Azië? En wil je vast kennismaken met jouw reisbegeleider? Of wil je juist reisherinneringen ophalen met jouw oud reisgenoten en jouw favoriete reisbegeleider? Dan is dit dé dag voor jou!

Kom op zondag 5 maart 2017 naar onze speciale Azië informatiedag. Deze dag staat volledig in het teken van Azië zodat jij alvast wat van de Aziatische sfeer kan proeven. Op de dag worden er interactieve presentaties gegeven waarin al je reisvragen aanbod zullen komen. Onder het genot van Aziatische hapjes leer je misschien wel je toekomstige reisgenoten of reisbegeleider kennen! De dag zal worden afgesloten met een gezellige borrel.

Reisherinneringen ophalen

Ben je al met ons op reis geweest? Dan is dit het ideale moment om jouw oud reisgenoten op te trommelen om samen met jouw favoriete reisbegeleider herinneringen op te halen. En wellicht vind je het ook leuk om aan te sluiten bij één van de interactieve presentaties om zo samen met jouw oud reisbegeleider andere reizigers te informeren.

Welke reisbegeleiders zijn aanwezig?

Jan Koning

Sinds de jaren 80 reis ik de hele wereld rond. Ik prijs mij gelukkig dat ik inmiddels erg veel mooie plekjes oponze aarde heb mogen zien en beleven. Met name het in aanraking komen met volstrek andere culturen boeit mij enorm.Sinds 2005 probeer ik mijn enthousiasme voor diverse bestemmingen in de vorm van reisbegeleider te delen met reizigers van Koning Aap. 

Marcel Mioch

In mijn jeugd namen mijn ouders me veel mee op vakantie naar bijna alle landen in Europa en daarom heen. Reizen begeleiden vind ik helemaal het einde en zeker als je voor je reizigers een bepaalde toegevoegde waarde kan zijn. Indien er tijd voor is, laat ik reizigers een wens doen, wat ze willen zien, meemaken, voortkomend uit een beroep of de passie die ze voor een land hebben. 

Tine Schaap

Al heel wat jaren reis ik door diverse landen, met name in Azië (India, Nepal, Laos, Cambodja), en elke keer boeien mij de contacten met de lokale bevolking en met andere reizigers; het leren over en ontdekken van andere culturen en uitwisselen van ervaringen zijn mijn motivatie om steeds weer op pad te gaan.

Annemarie Teuben

Ooit kwam ik als 18 jarige thuis met mijn eerste ticket. Mijn moeder vroeg wat ik ging doen en was er niet blij mee dat ik naar Mallorca zou vliegen. Vanaf dat moment is het reis virus in mijn lichaam gaan zitten en heeft me nooit meer verlaten. Door stom toeval word ik als reisbegeleidster aangenomen bij Koning Aap. Heerlijk om van je hobby je beroep te maken.

Hoge kortingen

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Bezoek ons op een beurs of infodag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klantenkorting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag 5 maart van 13.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Amsterdam.

Adres
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Met de auto?
Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222). Ons pand is het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer?
Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. 

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentaties je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.


Zaal 1

Uur Naam Beschikbaar
14:00 - 14:30 China & Tibet 5 / 60
14:30 - 15:00 Japan 0 / 60
15:00 - 15:30 India 19 / 60
15:30 - 16:00 Myanmar 30 / 60

Ik kom graag (zonder het bijwonen van een presentatie)

Uur Naam Beschikbaar
13:00 - 17:00 Aanmelden 7 / 30
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.