Informatiedag Afrika

Kom van alles te weten over onze reizen naar Afrika

Wil jij binnenkort op reis naar Afrika en wil jij alvast reisinspiratie op doen? Of misschien ga jij binnenkort wel met ons op reis en wil je vast kennismaken met jouw reisbegeleider en reisgenoten? Kom dan op zondag 19 maart 2017 naar onze speciale Afrika informatiedag. Deze dag staat volledig in het teken van Afrika zodat jij alvast wat van de Afrikaanse sfeer kunt proeven.

Er worden interactieve presentaties gegeven waarin al je reisvragen aanbod zullen komen. Onder het genot van Afrikaanse hapjes leer je misschien wel je toekomstige reisgenoten of reisbegeleider kennen! We sluiten af met een gezellige borrel.

Reisherinneringen ophalen

Ben je al met ons op reis geweest? Dan is dit het ideale moment om jouw oud reisgenoten op te trommelen om samen met jouw favoriete reisbegeleider herinneringen op te halen. En wellicht vind je het ook leuk om aan te sluiten bij één van de interactieve presentaties om zo samen met jouw oud reisbegeleider andere reizigers te informeren.

Welke reisbegeleiders en reisspecialisten zijn aanwezig?


Rosalie van Deursen

Reizen en Afrika, dat is mijn passie! Al meer dan 10 jaar werk ik als reisbegeleider in Afrika en het Midden Oosten, waar ik mij heel erg thuis voel. Niets is beter dan ervaren van het onverwachte, vooral als dat met gastvrijheid, humor, positiviteit en creativiteit gepaard gaat! Met andere woorden: de Afrikaanse spirit!
Tegenwoordig focus ik mij naast het begeleiden van reizen op interviewen van hedendaagse Afrikaanse kunstenaars. Wat gebeuren er veel fascinerende dingen in de Afrikaanse kunstwereld! 'Africa is booming!' Kom, kijk, ervaar en geniet! :-)


Petra van Huffel

Oost Afrika is na 14 jaar mijn 2de thuis geworden. Geen reis is hetzelfde, zelfs na al die jaren geniet ik van elk moment. De variatie van de natuur en het spotten van het wild in de parken in Kenia en Tanzania is ongekend. En Ethiopië, het échte Afrika, waar je je duizenden jaren terug waant in de tijd. Met zijn kerken en kloosters, die voor lange tijd verscholen waren. De vele volkeren allen indrukwekkend en eigen. Dat alles maakt dat Afrika het continent is van ongekende schoonheid en van onuitwisbare indrukken. 


Shirley Bastiaans

Als klein kind keek ik gefascineerd naar natuurdocumentaires op tv over Afrika. Op dat moment vond ik het moeilijk te bevatten dat de wereld zoveel moois te bieden had. Als 19-jarige besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en dit fantastische continent te gaan ontdekken. Een nieuwe verslaving was geboren. Vele reisjaren en bestemmingen later, blijft Afrika het continent waaraan ik mijn hart verloren heb.


Paola Dekker

Toen ik op de lagere school zat, kregen we familie op bezoek uit Australië. Vanaf toen wist ik zeker wat ik wilde gaan doen: reizen. Mijn eerste verre reis, na het afronden van mijn toeristische opleiding, was dus ook naar Australië. Helemaal fantastisch! Dat smaakte naar meer. Zo gezegd zo gedaan. Mijn mooiste reiservaring was in het South Luanga NP, Zambia. Slapen in een tentje, wakker worden van een geluid en constateren dat dit een groepje olifanten is, dat rondom onze tent amarula’s eet die van de boom zijn gevallen.

Kortingen

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Boek jouw reis op een Koning Aap informatiedag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klantenkorting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag 19 maart van 13.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Amsterdam.

Adres
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Met de auto?
Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222), de eerste slagboom aan de linkerkant. Ons pand is tevens het eerste pand aan jouw linkerhand.


Met het Openbaar Vervoer?
Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. 

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentaties je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.


Zaal 1

Uur Naam Beschikbaar
14:00 - 14:30 Madagascar 25 / 50
14:30 - 15:30 Ethiopië 43 / 50
15:00 - 15:30 Zuid- & Zuidelijk Afrika 0 / 50
15:30 - 16:00 Kenia, Tanzania en Oeganda 34 / 50

Ik kom graag (zonder een presentatie bij te wonen)

Uur Naam Beschikbaar
13:00 - 17:00 Aanmelden 10 / 20
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.