Koning Aap: individueel reizen kan ook!

Individueel op reis geeft een gevoel van vrijheid en ongebondenheid, maar vaak heb je maar weinig tijd. Dan is het ontzettend handig als de reis toch (gedeeltelijk) georganiseerd is. De individuele afdeling van Koning Aap, YourWay2GO, kan je hierbij uitstekend helpen. Al ruim twintig jaar organiseert Koning Aap ook individuele reizen naar Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Afrika. Hierbij wordt samengewerkt met lokale, betrouwbare reisagenten die je bij kunnen staan voor persoonlijk advies of mocht je onverhoopt hulp nodig hebben.

Heb je zelf al een route samengesteld, of heb je eigenlijk alleen nog maar een globaal idee waar je naartoe zou willen reizen? In beide gevallen kun je terecht bij YourWay2GO. Op YourWay2Go.nl laten we zien wat de mogelijkheden kunnen zijn. Je kunt kiezen voor delen van een reis (bouwstenen), of voor een complete rondreis. Alles is aan te passen aan jouw wensen. De bouwstenen of rondreizen kun je verlengen, of juist inkorten. Wat jij wilt, want het is jouw reis. Ook de vertrekdatum bepaal je zelf. Van YourWay2GO kun je verwachten dat wij met je meedenken over de meest ideale route en vervoer. Wanneer alles naar wens is, worden de hotels, het vervoer en eventuele excursies geboekt.

De reisspecialisten hebben al wat voorwerk gedaan en diverse routes voor je uitgezocht. Deze routes zijn als korte reis te boeken, maar zijn ook onderling te combineren. Zo kun je zelf je reis bouwen!
Met een complete individuele rondreis maak je het jezelf makkelijk. Overnachtingen en (een deel van) het vervoer zijn inbegrepen en in sommige gevallen ook de maaltijden en/of een gids. Jij bepaalt zelf wanneer je vertrekt en kunt dus gaan wanneer het jou uitkomt.

Azië

Afrika & Midden-Oosten

Midden-& Zuid-AmerikaEen fijne accommodatie is de basis voor een geslaagde reis. Comfort, maar ook ligging en sfeer spelen een grote rol bij onze zorgvuldige selectie. Ook kun je vaak kiezen voor een bijzondere overnachtingsplek; slapen bij de lokale bevolking thuis, in een ecolodge of onder de sterrenhemel in een nomadenkamp. Bij de individuele arrangementen is het vaak mogelijk om een upgrade bij te boeken, soms ook in vervoer.

 Veel van de Koning Aap groepsreizen kunnen aangepast worden naar  
 jouw individuele reis wensen en zijn individueel te boeken;  wil je een
 dag toevoegen of weglaten? Geen probleem; het kan allemaal bij
 YourWay2GO. Individueel reizen is reizen naar jouw wens! Vind je nog niet jouw droomreis tussen alle bouwstenen van YourWay2GO? Individueel reizen betekent natuurlijk ook dat de reis aangepast kan worden aan jouw wensen.

Neem contact met YourWay2GO op (de individuele afdeling van Koning Aap) en samen met jou stellen we graag jouw ideale reis samen!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.