India & Nepal informatiemiddag

Bollywood, Aziatische hapjes en kleurrijke presentaties tijdens onze India & Nepal informatiemiddag op ons kantoor in Amsterdam. Staat India bovenaan jouw reislijstje? Misschien wel gecombineerd met Nepal? Of wil je al jaren die onvergetelijke trektocht door het Himalayamassief maken? Dan is dit misschien wel jouw kans om je te laten overtuigen door onze experts! 

Kom op zondag 20 augustus 2017 naar de speciale informatiedag. Deze dag staat volledig in het teken van India & Nepal zodat jij alvast wat van de Zuid-Aziatische sfeer kan proeven. We zullen van beide landen een korte, interactieve presentatie geven zodat je een goed beeld krijgt van onze reizen. Onder het genot van Aziatische hapjes leer je misschien wel je toekomstige reisgenoten kennen en kun je al je vragen kwijt bij onze specialisten.

Bollywood: levendige musicals en tijdloze verhalen

Ook willen we je graag de gelegenheid geven om eens een échte Bollywood film te zien. Bollywood films zijn razend populair in India. Ze worden opgenomen in Bombay; de Indiase filmstad, ook wel het Hollywood van India genoemd. Maar ook in Nederland winnen deze films terrein en zijn ze al niet meer weg te denken uit de reguliere programmering van bioscopen. 

Daarna (of daarvoor) is er natuurlijk nog genoeg tijd om Amsterdam in te gaan! Want met metro 53 en 54 sta je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

Boeken met korting!

Boek jij op deze middag een India en/of Nepal reis, dan profiteer je van de volgende opstapelbare kortingen:
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klantenkorting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag 20 augustus van 14.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Amsterdam.

Adres
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Met de auto?
Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222). Ons pand is het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer?
Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. 

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentaties je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.


India & Nepal Middag

Uur Naam Beschikbaar
14:00 - 15:00 India 4 / 60
15:00 - 16:00 Nepal 17 / 60
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.