Gegarandeerd op reis in Afrika

Afrika is een continent vol contrasten en ongekende rijkdom. Je vindt er weidse savannen, dichte jungle, onmetelijke woestijnen, hagelwitte stranden en besneeuwde bergtoppen. De kleuren zijn intens en je ontmoet er prachtige mensen en exotische diersoorten. Over Afrika kun je eigenlijk alleen maar in superlatieven spreken. Wil je deze zomer met Koning Aap naar Afrika en een reis met gegarandeerd vertrek? Hieronder vind je enkele van de mogelijkheden.

Familiereis KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR AVONTUUR - 22 dagen

Gegarandeerd vertrek op 16 en 23 juli 2016 - v.a. €3545

Nog 3 boekers nodig voor een gegarandeerd vertrek op 9 juli 2016 - v.a. €3295

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Een rondreis door Oost-Afrika vol hoogtepunten. Je maakt spannende safari’s in wereldberoemde parken als de Serengeti en Masai Mara en kunt afdalen in de unieke Ngorongorokrater. Onderweg maak je tijdens je Kenia en Tanzania rondreis kennis met kleurrijke volken als de Masai en Zanzibari. Je overnacht meestal in tenten; ideaal voor het ultieme safarigevoel! Het tropische eiland Zanzibar vormt een heerlijke afsluiting van deze reis.

→ Alle reisdata en meer informatie

Rondreis OEGANDA, KENIA EN TANZANIA - 27 dagen

Gegarandeerd vertrek op 16 juli 2016 - v.a. €3595

Het Victoriameer speelt een centrale rol in deze bijzondere rondreis door Oeganda, Kenia en Tanzania. Rond dit enorme wateroppervlak bezoek je kleurrijke stammen en indrukwekkende wildparken als de Serengeti en de Ngorongorokrater. In Bwindi en Kibale kun je zelfs chimpansees en gorilla’s zien. Om nooit meer te vergeten! Je reist per goed uitgeruste safaritruck en overnacht op sfeervolle campings. Een reis voor de avontuurlijk ingestelde reiziger!

→ Alle reisdata en meer informatie

Familiereis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND KIDZ Kampeer - 15 dagen

Gegarandeerd vertrek op 16/30 juli 2016 - v.a. €1895

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Heb je er altijd al eens van gedroomd om Afrika te bezoeken? De prachtige wildparken, de kleurrijke mensen en bovenal de onmetelijke ruimte? Tijdens deze Zuid-Afrika en Swaziland rondreis reis je naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk Afrika: Kruger Nationaal Park. Je waant je in donker Afrika in het dwergstaatje Swaziland. De prachtige stranden van Kwazulu Natal en de majestueuze Drakensbergen maken de belevenis helemaal compleet. Zuid-Afrika is écht een heel bijzonder land!

→ Alle reisdata en meer informatie

Internationale Kampeerreis - OEGANDA - 17 dagen

Gegarandeerd vertrek op 11/25 juni, 9/23 juli 2016 en 6/20 augustus - v.a. €2675

Oeganda wordt de ‘Parel van Afrika’ genoemd en dat is niet voor niets. Een land waar de natuur een diepe schoonheid bezit, waar een uitbundig en gevarieerd wildbestand leeft en waar je op zoek gaat naar de in het wild levende gorilla’s en chimpansees. Vooral gorilla’s maken steevast een onuitwisbare indruk op de reiziger die de eer krijgen om met deze grootste apen kennis te mogen maken. De wegen zijn hobbelig, je legt in deze kampeerreis circa tweeduizend kilometer af over zo nu en dan ongeplaveide wegen, maar je krijgt er een onvergetelijke natuurervaring voor terug. En één die nog niet door veel mensen is beleefd.

→ Alle reisdata en meer informatie

Rondreis ETHIOPIË - 30 dagen

Gegarandeerd vertrek op 23 juli 2016 - v.a. €2995

Eén land, drie werelden. Dat is Ethiopië. Het bergachtige noorden, waar het leven gedomineerd wordt door het orthodoxe geloof, staat in schril contrast met de sprookjesachtige sfeer die zo kenmerkend is voor de ommuurde islamitische stad Harar. Het droge savannelandschap in het diepe zuiden biedt een schitterend mozaïek aan primitief levende volkeren, waar tijd een heel andere dimensie heeft. Deze drie werelden maken je rondreis Ethiopië écht uniek.

→ Alle reisdata en meer informatie

Internationale Kampeer/Hotelreis - MOZAMBIQUE & ZUID-AFRIKA - 18 dagen

Gegarandeerd vertrek op 21 juni, 12 juli en 2 augustus 2016 - v.a. €2445

Mozambique, een voormalige Portugese kolonie, werkt zich ná een burgeroorlog weer op en stelt haar grenzen vol trots open voor toeristen. Wat je ziet is een prachtig en fascinerend land met onontgonnen wildernis, kuddes olifanten en langgerekte hagelwitte stranden. Je doet Kruger en Hluhluwe Nationaal Park in Zuid-Afrika en overnacht in het kleine Swaziland Koninkrijk. Dit is een rondreis waarbij je zo nu en dan van de gebaande paden afwijkt én safari met strandverblijf afwisselt.

→ Alle reisdata en meer informatie

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.