Gegarandeerd op reis

Als je een reis boekt is het prettig te weten dat deze een GEGARANDEERD VERTREK heeft. Koning Aap biedt diverse groepsreizen met een reisduur van 8 tot 65 dagen in Azië, Afrika, Oost-Europa, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Veel van onze rondreizen hebben inmiddels een (bijna) GEGARANDEERD VERTREK. Hier enkele voorbeelden op volgorde van reisduur.


MAROKKO - Groepsreis - 8 dagen – Vanaf € 845,-
Geniet van heerlijke kebabs en tajineschotels, en proef de sfeer uit 'Aladdin'. Je bent meer dan welkom in Marokko: de bevolking is beroemd om haar gastvrijheid. Uiteraard neem je de tijd voor een verkenning van Marrakesh met zijn kleurrijke markten, moskeeën, paleizen en palmentuinen. Je verkent de kasba Aït Ben-haddou, de wonderschone Todrakloof en ervaart de Sahara optimaal in de rode zandduinen van Erg Chebbi. Duik in het mooiste van Zuid-Marokko!
· GEGARANDEERD VERTREK 13 oktober 2012
· Nog slechts 2 deelnemers nodig voor een GEGARANDEERD VERTREK 22 december 2012
Meer info? Klik hier.


EGYPTE - Groepsreis - 9 dagen – Vanaf € 945,-
In ruim een week tijd krijg je een goed beeld van wat Egypte te bieden heeft. Natuurlijk staan bekende bezienswaardigheden als de faraograven en tempels van Luxor op het programma. Ook de piramides van Gizeh en Saqqara mag je niet missen. Net als de middeleeuwse marktjes, koptische kerken en schitterende musea van Caïro. Naast de culturele hoogtepunten kun je aan het eind van deze reis heerlijk genieten van de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee.
· GEGARANDEERD VERTREK 27 oktober 2012
Meer info? Klik
hier.


ARMENIË - Groepsreis - 14 dagen – Vanaf € 1295,-
Armenië is een echt bergland, minder dan 10 % ligt onder de 1000 meter. Het overwegend ongerepte landschap met zijn vele meren en woeste riviertjes is wonderschoon. De bevolking is over het algemeen Armeens-orthodox. Tijdens de Sovjetperiode waren kerkdiensten verboden en werden priesters vervolgd. Na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie worden in Armenië kerken en kloosters in een razend tempo gebouwd en herbouwd. Oude tradities bloeien weer helemaal op.
· GEGARANDEERD VERTREK 13 oktober 2012
Meer info? Klik hier.


MAROKKO – Groepsreis – 15 dagen – Vanaf € 995,-
Lopend door de nauwe steegjes van eeuwenoude medina’s proef je de sfeer uit de 'Sprookjes van 1001 Nacht'. Je zult versteld staan van de diversiteit aan landschappen, van donkere cederbossen met Berberapen tot woestijnen met enorme zandduinen en de brede stranden van Essaouira. En vergeet niet Marokko te proeven, in de vele gezellige restaurantjes worden verrukkelijke tajineschotels, lamskebab en couscousgerechten geserveerd.
· GEGARANDEERD VERTREK 13 oktober 2012
· GEGARANDEERD VERTREK 17 november 2012
Meer info? Klik hier.


COSTA RICA – Groepsreis – 16 dagen – Vanaf € 1745,-
Prachtige stranden, dichte regenwouden en actieve vulkanen. Een overvloed aan flora en fauna: felgekleurde kikkers, kaaimannen, koraal, kolibries en koddige neusbeertjes. Costa Rica wordt vaak de ‘Tuin van Centraal-Amerika’ genoemd en dat is zeer terecht. Houd je van ongerepte natuur dan is het ontspannen Costa Rica het land van je dromen!
· GEGARANDEERD VERTREK 13 oktober 2012
· GEGARANDEERD VERTREK 22 december 2012
Meer info? Klik hier.


KENIA EN TANZANIA – Groepsreis – 16 dagen – Vanaf € 2395,-
Kenia en Tanzania bieden de mooiste en meest afwisselende landschappen van Afrika. In de wildrijke natuurparken Nakuru, Masai Mara, in de weidse Serengeti en in de Ngorongoro-krater ga je op safari, op zoek naar het uitbundige Afrikaanse dierenleven. Je maakt kennis met kleurrijke bevolkingsgroepen op marktjes en in dorpen als Mto wa Mbu. Afrika verovert langzaam je hart…
· GEGARANDEERD VERTREK 29 september 2012
· GEGARANDEERD VERTREK 22 december 2012
Meer info? Klik hier.


CHINA HOOGTEPUNTEN - Groepsreis - 22 dagen – Vanaf € 1995,-
Veel van wat China te bieden heeft komt in deze reis samen. Bekijk het moderne Beijing, maar ontdek ook de oude stadswijkjes en de culturele erfenissen. Zie hoe oneindig lang de Chinese Muur is en beleef het verleden in het schilderachtige Pingyao. Sta versteld bij het indrukwekkende Terracottaleger en prent de boottocht over de Yangzi-rivier in je geheugen. Ga op zoek naar kleurrijke volkeren en fiets door het prachtige karstgebergte rondom Yangshuo.
· GEGARANDEERD VERTREK 5 oktober 2012
Meer info? Klik hier.


SUNDA EILANDEN – Groepsreis – 22 dagen – Vanaf € 1995,-
Ontdek het authentieke, minder bereisde deel van Indonesië. Dit gebied, ook wel bekend als Nusa Tenggara, telt meer dan vijfhonderd eilanden, waarvan vele geen naam hebben. Tijdens je verblijf op Flores, Komodo, Sumbawa, Lombok en Bali maak je kennis met de mooiste en in cultureel opzicht rijkste gebieden van Indonesië. Daarnaast kun je genieten aan de diverse stranden en maak je een tweedaagse boottocht waarbij je het drakeneiland Komodo bezoekt.
· GEGARANDEERD VERTREK 7 oktober 2012
· GEGARANDEERD VERTREK 21 oktober 2012
Meer info? Klik hier.


PERU EN BOLIVIA - Groepsreis - 24 dagen – Vanaf € 2345,-
Een tocht door de overweldigende natuur van de hoge Andes en de woestijngebieden aan de kust. Grillige canyons, hoge bergtoppen en een enorme zoutvlakte met reuzencactussen zorgen voor een onuitwisbare indruk. In de koloniale steden en de kleurrijke bevolking is de invloed van de Spaanse overheersing en de vroegere Incabeschaving terug te vinden. De sfeervolle hotels zorgen voor een goede omlijsting van deze reis.
· GEGARANDEERD VERTREK 29 september 2012
· GEGARANDEERD VERTREK 20 oktober 2012
· GEGARANDEERD VERTREK 3 november 2012
Meer info? Klik hier.


ZUID-AFRIKA, SWAZILAND EN LESOTHO - Groepsreis - 25 dagen – Vanaf € 2495,-
Een ongekende variëteit aan landschappen kom je tijdens deze hotelrondreis tegen: van het eeuwig groene fynbos tot fraaie berglandschappen, van mangrovewouden tot weidse savannes vol groot wild. Je maakt kennis met de gastvrijheid van de vriendelijke Afrikaners en geniet tijdens een heerlijke ‘braai’. Wandelend of rijdend ga je op zoek naar gnoes, zebra’s, neushoorns en leeuwen in de vele wildparken die je op deze reis bezoekt.
· GEGARANDEERD VERTREK 12 oktober 2012
Meer info? Klik hier.


INDIA EN NEPAL – Groepsreis – 29 dagen – Vanaf € 1895,-
India is een land dat al eeuwen tot de verbeelding spreekt. Het sprookjesachtige Rajasthan, het hectische Delhi, de wonderschone Taj Mahal, de mysterieuze Ganges, ze staan op het programma van deze afwissende reis door het kleurrijkste deel van India. Behalve drukke steden bezoek je ook kleine, rustieke plaatsjes, waar de klok lijkt stil te staan. Aan het eind van de reis kun je genieten van de hoogste bergen ter wereld in het vriendelijke Nepal.
· GEGARANDEERD VERTREK – FESTIVALREIS - 16 november 2012
Meer info? Klik hier.


MYANMAR - Groepsreis - 29 dagen – Vanaf € 2295,-
Eén van de meest betoverende landen is Myanmar, het vroegere Birma. Een land met een rijk verleden, authentieke bevolkingsgroepen en een divers landschap. Je bezoekt naast de hoogtepunten zoals Bagan, Mandalay en het Inlemeer, ook minder bekende gebieden zoals Monywa en de Ayeyarwady-delta. Je maakt wandelingen naar dorpen van de Palaung-, Danu- en Pa'ominderheden, overnacht in een voormalig klooster en smult onderweg van heerlijke exotische gerechten.
· GEGARANDEERD VERTREK – FESTIVALREIS - 20 oktober 2012
· GEGARANDEERD VERTREK 3 november 2012
· GEGARANDEERD VERTREK – FESTIVALREIS - 17 november 2012
· GEGARANDEERD VERTREK 15 december 2012
Meer info? Klik hier
.


MADAGASCAR - Groepsreis - 30 dagen – Vanaf € 3145,-
Stap in de boeiende wereld van lemuren, kameleons, baobabs en vleesetende planten. Dit land met zijn hartelijke bevolking wordt ook wel beschreven als een mix van de intense kleuren van Afrika en de mysteries van Azië. Deze reis combineert het centrale hoogland van het ruige westen, met de regenwouden en kanalenstelsels van het oosten. Op het idyllische Île Sainte Marie kun je nagenieten van deze indrukwekkende reis.
· GEGARANDEERD VERTREK 12 oktober 2012
Meer info? Klik hier.


CENTRAAL-INDIA - Groepsreis - 31 dagen – Vanaf € 2095,-
Altijd al eens terug naar India gewild, maar bang om in herhalingen te vallen? Dan is dít de reis die je zeker zal aanspreken! Wees getuige van de mysterieuze taferelen op de ghats van Maheshwar en volg de pelgrimsroute over het heilige riviereiland van Omkareshwar. De majestueuze paleizen van Gwalior en Mandu, de ruïnes bij Hampi en de idyllische hippiestrandjes bij het plaatsje Gokarna, maken deze reis zeer bijzonder.
· GEGARANDEERD VERTREK 12 oktober 2012
· GEGARANDEERD VERTREK 14 december 2012
· LET OP: EXTRA VERTREKDATUM INGELAST OP 9 NOVEMBER 2012
Meer info? Klik hier.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.