Koning Aap viert 30 jarig jubileum!

Reizen en fotografie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op reis liggen de mooiste foto's vaak zo voor het oprapen. De opkomende zon die de Taj Mahal oogverblindend verlicht, de goedlachse marktverkoper op het Djema el Fna plein in Marrakesh of de altijd fotogenieke Salar de Uyuni zoutvlakte. De foto's die we maken op reis zijn vaak de belangrijkste souvenirs die we mee terug nemen; hét eeuwige bewijs van een onvergetelijke ervaring.

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Deelname is niet meer mogelijk.

30 jaar reizen in beeld

Koning Aap bestaat dit jaar 30 jaar. Groot feest, wat we samen met jou willen vieren... In samenwerking met Zoom.nl, hét online platform voor en door fotografen, organiseerden wij van 20 januari t/m 3 maart 2015 een fotowedstrijd. We zijn ontzettend nieuwsgierig naar jouw allermooiste vakantiefoto van je meest bijzondere verre reis in de afgelopen 30 jaar en riepen iedereen op om deze via de website van Zoom.nl naar ons toe te sturen.

Drie gelukkige winnaars

We hebben enorm veel inzendingen binnengekregen, waar we alle deelnemers dan ook graag voor willen bedanken. Het was nog een hele klus om de winnaars te selecteren. Maar... het is gelukt!

Benieuwd welke foto's door het team van Koning Aap als allermooiste zijn uitgekozen? De winnaars van de Koning Aap reischeques t.w.v. € 450,- zijn:

  • Michelle Verwoert (Schattig Himba jongetje)
  • Ria de Gier (Badderende Indiase man)
  • Eddy Maelliaert (Sta ik er goed op? Masai Kenia)

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.