Voordelig op reis samen met je kids?

Kortingen voor families

Voordelig op reis samen met je kids?

Met de kinderen op reis? Ja, doen! Maak die verre reis waar je altijd al van droomde. Ontdek de wereld door de ogen van je kind en beleef een onvergetelijke tijd samen met je gezin. Koning Aap beloont gezinnen met extra kortingen. Koning Aap maakt het ondernemen van een familiereis nóg voordeliger. Hoe vroeger je boekt, hoe scherper onze prijs wordt. Profiteer daarom nu van aantrekkelijke kortingen! Hieronder zetten wij alle kortingen voor jou op een rijtje.

Het leuke aan al deze kortingen is... dat alle kortingen opstapelbaar zijn! Wacht dus niet te lang. Boek nu jouw droomreis en profiteer van aantrekkelijke kortingen.

Korting voor snelle beslissers

Al een vakantiebestemming met het gezin voor volgend jaar uitgekozen? Wacht dan niet te lang! Koning Aap geeft jullie als snelle beslissers een familiekorting van € 100,- per persoon. Deze actie loopt tot en met 13 januari 2020 en geldt op alle familiereizen van Koning Aap met een vertrek in 2020.

Zoek de reis die bij je past


Voorwaarden familiekorting:

  • De actie loopt t/m maandag 13 januari 2020;
  • De korting van € 100,- p.p. is geldig op alle familiereizen met vertrek in 2020;
  • De korting is nog niet verwerkt in de gepubliceerde reissom. De korting wordt zichtbaar tijdens het boeken;
  • Gewenste reisperiode is onder voorbehoud van beschikbaarheid;
  • Minimale boekingsbedrag van een landarrangement: € 700,- p.p.;
  • Boekingen die binnen een maand vertrekken zijn op aanvraag en kunnen niet direct bevestigd worden. Tevens kun je bij last minute boekingen te maken hebben met eventuele extra kosten. In dit geval zullen wij telefonisch, dan wel per mail contact met je opnemen;
  • De korting is wel geldig in combinatie met onze vaste klanten korting;
  • De korting is niet geldig in combinatie met onze groepskorting;
  • De korting is niet inwisselbaar voor geld of elk ander alternatief.

Korting voor trouwe reizigers

Wij waarderen het zeer dat je al (vaker) met Koning Aap op reis bent geweest en doen daarom graag iets extra’s voor jou. Onze trouwe reizigers worden beloond met een extra vaste klantenkorting van € 35, - per persoon. Tevens geniet je als vaste klant van nog meer voordelen.

Korting voor kinderen

Op veel familiereizen kunnen we aantrekkelijke kinderkortingen aanbieden. Veel luchtvaartmaatschappijen geven immers korting aan kinderen tot 12 jaar en het delen van een kamer met je kinderen levert op sommige bestemmingen ook een besparing op. Meer info hierover vind je onder het tabblad "Reisdata en prijzen" bij iedere reis.