Reizen naar BIRMA

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Familiereizen Myanmar

Koning Aap organiseert speciale familiereizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Myanmar en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Aziatische land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Myanmar.

Dat het boeddhisme een grote rol speelt in het vroegere Birma, zul je op vele plaatsen ervaren als je besluit met je gezin door Myanmar rond te reizen. Een van de meest indrukwekkende plaatsen is absoluut Bagan, een gebied van tientallen vierkante kilometers waar je duizenden tempels, pagodes en paleizen kunt bezichtigen. Ook de Schwedagpagode in Yangon zal je kippenvel bezorgen: hier brengen duizenden pelgrims voortdurend bladgoud aan op de pagode. De Gouden Rots-pagode, die door de ligging elk moment in het ravijn lijkt te kunnen vallen, is eveneens een fraaie bezienswaardigheid tijdens je Myanmar familiereis.

Laat je kinderen de drukte van een typisch Aziatische stad ervaren in de drukke straatjes van Yangon en en laat ze kennis maken met de serene rust in de buitengebieden met tempels tijdens de fantastische familiereizen naar Myanmar van Koning Aap.

Beleef onze familiereizen door Myanmar door de ogen van je kind.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.