Familiereis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND AVONTUUR
21 dagen - v.a. €2 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
82 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,0
Prijs/kwaliteit: 7,1
Accommodatie: 7,4
Transport: 7,9
Vertrekdatum: 22/07/2017
1 Beoordeling: 7
Ronald F : Zie boven.
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Voor ons (mijn zoon en mij) was het de eerste groepsreis. Na al vele reizen zelf te hebben gemaakt, wilden we het eens proberen. We hebben enorm genoten van de leuke veelzijdige famliereis van 21 dagen door Zuid-Afrika en Swaziland. We hebben veel meer gezien en gedaan dan wanneer we het zelf georganiseerd zouden hebben. De reisleider wist ontzettend veel te vertellen en had humor en de groep was gezellig. Mijn zoon vond het de leukste vakantie ooit, ik vond het een prachtige reis. We vonden het alleen jammer dat we met Emirates vlogen met nachtelijke tussenstop in Dubai.
Vertrekdatum: 31/07/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : We hebben een prima reis gehad en Paul was een super reisleider. Alleen jammer dat de reisbeschrijving vaak niet voldeed aan wat er ter plekke werd aangeboden of gedaan kon worden. We hebben ons op een aantal zaken verheugd die er gewoon niet waren. Erg jammer. Zou goed zijn als mensen van Koning Aap zelf deze reis gingen maken, zodat ze de mensen beter en juist kunnen informeren.
Vertrekdatum: 24/07/2015
1 Beoordeling: 7
Dirk : Mooie reis met veel variatie. Het is ongeveer 4500 kilometer en een paar lange reisdagen die overigens wel goed te doen zijn. Dieren zijn en blijven prachtig. Echt warme kleding nodig voor 's morgens maar de korte broek voor in de middag. Het dag tot dag schema werd aangepast tijdens de reis en dit gaf soms wat verwarring. Anita
Vertrekdatum: 17/07/2015
0 Beoordeling: 8
Emile : Wij hebben gekozen voor de "puber"groepsreis: Zuid Afrika, Swaziland en Lesotho. Het was geweldig! Hou rekening met een actief en druk dagritme: vroeg op voor een excursie of een reisdag en vaak rond etenstijd weer in het hotel. Doordat jongeren achterin de bus met elkaar kletsten/ sliepen/ spelletjes deden vonden zij de soms lange ritten helemaal niet erg. De accommodaties waren luxe en hierbinnen konden de jongeren prima hun eigen gang gaan. Het geadviseerde zakgeld bedrag kwam overeen met de extra kosten die je kwijt bent aan excursies, kadootjes en fooien. Wij zijn in juli/ aug op reis geweest en dat is qua weer heel goed te doen. Voordeel is dan ook dat je geen malariatabletten hoeft te slikken. Minpuntjes waren: 1) de reisbegeleider. Deze vertelde ons pas op het laatste moment toegevoegd te zijn aan onze reis. hij had zich niet voorbereid en was gewend met groepen van ouderen om te gaan. Kenden geen leuke activiteiten voor jeugd, waardoor het reisritme en schema hetzelfde was als een groepsreis voor ouderen en wij zelf als ouders goed in de gaten moesten houden dat we ook activiteiten uitzochten voor jongeren (dus ipv weer een marktje/ wijnproeverij een klimpark bezoeken of bungeejump). 2): twee keer is een overnachting in een park niet doorgegaan, wat natuurlijk afdeed aan het avontuur. Hoogtepunt was ons verblijf in het Krugerpark: hier was de accommodatie geweldig, netjes en spannend. Al met al is deze reis een echte aanrader!
Vertrekdatum: 25/07/2014
1 Beoordeling: 9
Marcel : Geweldige reis, mooi land, fijne groep en goede reisbegeleiding & chauffeur. Een echte aanrader!
Vertrekdatum: 11/07/2014
0 Beoordeling: 8
Rina E : Zuid Afrika is een fantastisch land. Veel afwisseling in landschap, veel natuur en dieren en indrukwekkende geschiedenis en huidige ontwikkelingen. De reis van Koning Aap was voor ons een succes. Ga niet met te jonge kinderen: je reist bijna 5000 km en er is weinig tijd/ruimte voor activiteiten speciaal voor de kinderen. De temperatuur in juli/augustus is prima ook al is het winter in ZA.
Vertrekdatum: 11/07/2014
0 Beoordeling: 8
Richard : De reis betekende een enorme diversiteit van natuur en ervaringen die we niet hadden willen missen! We boften met 3 weken prachtig weer dus we hebben overal voor 100% van kunnen genieten. Jammer was dat de volgorde van excursies niet overeenkwam met de volgorde van de reis en bovendien afweek van het programma van de reisleider. Dit veroorzaakte onnodige verwarring.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.