header image

Familiereis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND AVONTUUR

21 dagen - v.a. € 2.395,- Boek nu

Reisdata en prijzen Familiereis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND AVONTUUR

Hieronder vind je een overzicht met de reisdata en prijzen van deze Familiereis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND AVONTUUR. Selecteer jouw ideale vertrekdata met onze unieke prijsgarantie en vraag jouw reis aan.
8,1 (99)

Extra kosten

Calamiteitenfonds (per boeking) € 2,50
Kinderkorting (t/m 11 jaar) € -400,00
Administratiekosten € 40,00

Nieuwsberichten

05-02-2019
21-01-2019 Reis 1 dag langer

Deze reis is 1 dag langer en zal al op 26 juli vertrekken. Er zal 1 extra nacht in Pretoria doorgebracht worden. Vervolgens zal daarna het reisschema gevolgt worden zoals in de dag-tot-dag beschrijving.

De vluchten zijn met vertrek vanuit Amsterdam.

20-07-2018 Reizen met minderjarige kinderen naar Zuid-Afrika

Reizen met minderjarige kinderen

Het Zuid-Afrikaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de immigratiewetten aangescherpt om zo kinderontvoering aan te pakken.

Sinds 1 juni 2015 zijn ouders verplicht bij vertrek uit Nederland of België, om van elk kind tot 18 jaar een afschrift van de meertalige geboorteakte mee te nemen op reis.

Deze vraag je op bij de gemeente waar het kind geboren is. Dit is voor deze reis dus noodzakelijk!

Wanneer je als alleenstaande ouder met een minderjarig kind reist, dien je voor vertrek in bezit te zijn van de volgende documenten:

  • Meertalig geboortecertificaat aan te vragen bij de gemeente (met stempel!), waarop de gegevens van beide ouders vermeld zijn. Let op dat een stempel van het gemeentekantoor/notaris op het formulier vermeld staat
  • Kopie van het paspoort van de vader/moeder met een handtekening en contactgegevens erop
  • Kopie van toestemmingsformulier inclusief stempel gemeentekantoor/notaris

Het toestemmingsformulier dient ondertekend te zijn door de persoon die toestemming geeft.

Wanneer je het document laat controleren bij een gemeentekantoor of notaris op echtheid dient deze persoon ook aanwezig te zijn. 
Ook al dragen jij en het minderjarige kind dezelfde achternaam, de douane controleert hier heel streng op, en zonder de juiste papieren kan de toegang tot de vlucht geweigerd worden.

Unieke prijsgarantie bij Koning Aap

Koning Aap hanteert 'flexibele prijzen'. Door het jaar heen kan het zijn dat de prijzen van onze reizen veranderen door bijvoorbeeld wisselkoersontwikkelingen, prijsverhogingen van tickets of door de concurrentie. Maar dit geldt niet voor jou! Heb je eenmaal een bevestiging van je boeking ontvangen dan garandeert Koning Aap de prijs van jouw boeking. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Kortom: jij reist altijd tegen de prijs waarvoor je de reis hebt geboekt!

Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kan Koning Aap op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze  reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen. Wanneer de prijs van het landarrangement aangepast is, wordt dit vermeld onder het 'laatste nieuws'.


De kosten van het landarrangement in 2019 voor deze reis bedragen € 2.095,-.

De kosten van het landarrangement in 2020 voor deze reis bedragen € 2.095,-.

Zakgeld

Het door ons geadviseerde zakgeld is een minimum bedrag voor je maaltijden, drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, ter plaatse te betalen luchthavenbelastingen en fooien. Het bedrag dat je uiteindelijk uitgeeft hangt natuurlijk sterk af van je eigen uitgavenpatroon, souvenirs zijn mede daarom niet inbegrepen.

Richtbedrag voor zakgeld op deze reis: € 950,- p.p. per reis.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.