header image

Familiereis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND Kampeer

15 dagen - v.a. € 1.995,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,2
139 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,4
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,4
Transport: 7,3
Vertrekdatum: 03/08/2019
Beoordeling: 9
nardie: binnen 2 weken hele afstanden afgelegd waardoor wij in de gelegenheid waren om binnen korte tijd ongelooflijk veel van een deel van Zuid Afrika te zien en te ervaren, erg mooi deze afwisseling in plaatsen welke je bezoekt. top reis, komende weken kunnen we nog gebruiken om alle ervaringen een plekje te geven in ons hoofd en album
Vertrekdatum: 28/07/2018
Beoordeling: 9
Simone: Combinatie van kamperen in de natuur tussen de impala's en zebra's en de lodges in de steden is erg goed bevallen.
Vertrekdatum: 22/07/2017
Beoordeling: 9
Servatius: Het is een prachtige rondreis, Zuid Afrika is een goed bereisbaar land en heeft mooie lodges op prachtige locaties, met heel lekker eten. De rondreis zelf is veel rijden, maar doordat we met gezinnen reisden, konden onze kinderen zich goed vermaken met de andere kinderen van de familiegroepsreis, waardoor het iets beter te doen was. Het kamperen verliep ook prima, echter de tenten zijn wel aan vervanging toe. Slechte ritzen.
Vertrekdatum: 08/07/2017
Beoordeling: 9
Joost: Met 5 verschillende gezinnen, met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd een super ervaring opgedaan. Een dierentuin is nooit meer hetzelfde. 4 van de big five gezien. Mooie afwisseling kamperen en lodges. Super enthousiaste gids (Michiel) en ervaren chauffeur (Taurai), heerlijk eten en een groep gezellige ouders en kinderen maakten dit tot een onvergetelijke vakantie. Er waren soms lange reisdagen, maar er waren voldoende stops en de pubers doodden de tijd door met elkaar te kaarten in de truck.
Vertrekdatum: 08/07/2017
Beoordeling: 9
Erik: Natuur, wilde dieren, mooie volkeren, andere cultuur, prachtigste uitzichten, lekker eten, stevig reistempo, waanzinnig veel zien en beleven in twee weken tijd. Zuid-Afrika, geweldig!!!
Vertrekdatum: 30/07/2016
Beoordeling: 8
Reiziger: Geweldige reis om in korte tijd een hele goede indruk te krijgen van Zuid-Afrika (oostelijk deel). Afwisselend en gevarieerd. Goede mix van kamperen en verblijf appartementen.
Vertrekdatum: 30/07/2016
Beoordeling: 8
Paul: Zeer leuke reis voor kinderen. Mooie ervaring om te camperen aan de rand van een wildpark. De big 5 gezien echt geweldig. De reisbegeleider liet erg te wensen over waardoor activiteiten zijn gemist. De mee reizende kok maakte veel goed :).
Vertrekdatum: 16/07/2016
Beoordeling: 9
Desiree: Dit was een fantastische reis. Veel gezien, gedaan en ervaren met een geweldige groep. En wat een fantastische chauffeur Ciorsdan en gids, tevens topkok Hannes! Zij hebben ervoor gezorgd dat we veilig van A naar B kwamen, heerlijk hebben gegeten, veel gelachen en dat het kamperen toch een feestje werd. Complimenten!!
Vertrekdatum: 16/07/2016
Beoordeling: 8
Francien: Onze reisbegeleider heeft samen met de chauffeur van de overlandtruck belangrijk bijgedragen aan een onvergetelijke vakantie. Vijf gezinnen met pubers in de leeftijd van 14 tot en met 18 bleek een geweldig gezelschap waarmee het gezellig reizen was. Afstanden in de truck waren goed gepland en met altijd voldoende stops. De timing was efficiënt en het vroege opstaan altijd met een reden. De optionele excursies waren zeer de moeite waard. Behalve dan de authentiek bedoelde Zulu-avond in Swaziland. Het koken door onze reisleider was heel lekker en als groep aten we dan ook liever bij de truck dan in een restaurant. Kampvuren, wandelen in Drakensbergen en samen afwassen: onze 15 dagen Zuid Afrika en Swaziland vlogen om en is een reis geworden om nooit te vergeten! Een advies aan toekomstige reizigers: onderschat de temperatuursverschillen van deze reis niet als je in juli/augustus. Liever ook een heel dik vest en sokken mee in de koffer dan nog een t-shirtje, de temperaturen kunnen 's nachts rond het vriespunt liggen. Een regenjas kan ook van pas komen, maar denk ook aan zwemkleding en slippers!
Vertrekdatum: 01/08/2015
Beoordeling: 9
Arvid: Deze mooie afwisselende kampeerreis laat je in een hoog tempo kennismaken met al het moois dat Zuid-Afrika en Swaziland te bieden hebben. Doordat je samen eet, kampeert en activiteiten onderneemt, ontstaat er snel een gevoel van saamhorigheid, zonder dat wij ons daarbij beperkt voelden in onze vrijheid. De kinderen hadden elkaar ook al snel gevonden. Voor avontuurlijke kinderen en ouders die tegen een stootje kunnen, die graag kamperen en niet bang zijn om vies te worden is dit de perfecte reis. Wij hebben genoten!
Vertrekdatum: 01/08/2015
Beoordeling: 9
Walter: Het waren 2 fantastische weken in Zuid-Afrika. Het vervoer met één grote truck was gezellig. De 3 natuurparken zijn heel divers en we hebben heel veel dieren van dichtbij gespot, incl. de big 5. De wandeling in de Drakensbergen zijn erg de moeite waard. Mede dankzij onze reisbegeleider Shaun hebben we veel gezien, geleerd en heerlijk gegeten.
Vertrekdatum: 01/08/2015
Beoordeling: 8
Marcus: Prachtige reis met zeer goede lokale reisbegeleiding. Een absolute must voor gezinnen met liefhebbers voor wilde dieren en indrukwekkende natuur. We hebben genoten!!
Vertrekdatum: 18/07/2015
Beoordeling: 8
Mark: Prachtig land, lieve mensen, veel dieren. De big 5 bestaat !!!Superleuke reis, geschikt voor kinderen.
Vertrekdatum: 18/07/2015
Beoordeling: 8
BART ANTON HUBERT VINCENT: Prachtige reis met veel natuur, landschappen en cultuur, erg leuk voor kinderen, leuke afwisseling van van buiten kamperen en comfort, fijne begeleiding.
Vertrekdatum: 18/07/2015
Beoordeling: 8
Ed: Schitterende reis met een geweldige gids (Shaun) en chauffeur (Frank). Vooraf wisten we dat het kamperen primitief zou zijn en de reisdagen lang. Dit waren inderdaad de enige minpuntjes van dit avontuur. In 2 weken heel veel verschillende kanten van dit prachtige land gezien: dieren in het Krugerpark geweldig! Swaziland prachtig, dorpjes langs de route indrukwekkend,, St Lucia lekker relaxen. Maaltijden "naast de truck" waren heerlijk! Ontbijt met o.a. yoghurt en vers fruit, lunch langs de route met salade, s' avonds een heerlijke "braai" zijn daar 3 kleine voorbeelden van, Mede door Shaun, Frank en onze medereizigers hebben we een onvergetelijke vakantie beleefd.
Vertrekdatum: 11/07/2014
Beoordeling: 8
Alexandra Fancisca Antonia: wat een mooie reis, avontuurlijk, veel dieren gezien, leuk voor de puber kinderen die ondanks het pittige opsta schema enthousiast meededen met alles. Het programma biedt helaas weinig ruimte voor wat ontspanning als lezen of een potje voetbal omdat we vaak pas om 18.00 op de plaats van bestemming waren en het dan al heel donker is. De nachten zijn koud maar overdag heerlijk warm 25 graden. De reisleidster was een fantastische kok , waardoor we savonds bij het kampvuur heerlijk hebben gegeten. Echt een aanrader deze reis
Vertrekdatum: 11/07/2014
Beoordeling: 7
Anja: Zuid Afrika is een mooi land. Deze reis is heel gevarieerd. Het aantal uur dat we in de truck zaten viel ons een beetje tegen (veel uur). Bovendien zijn in hun winter de dagen echt kort, om 18 uur donker dus we hadden vaak 'haast'. Dat was beetje jammer. Verder een leuke reis!