Familiereis NOORD-THAILAND
15 dagen - v.a. €1 545 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,8
168 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 7,1
Transport: 8,0

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken dan ook goed naar de op onze reizen gegeven reviews! Waar mogelijk zijn in 2018 upgrades van accommodaties doorgevoerd. Alle geplande hotels beschikken zelfs over een zwembad. Daarnaast verblijf je op een drijvend bamboe hotel: het Jungle Rafts Floatel. Een unieke ervaring! Iets waar we zeker ook trots op zijn: bijna al onze reizigers (groot en klein) zijn erg positief over onze reisbegeleiders.
Vertrekdatum: 23/07/2017
1 Beoordeling: 9
Susanne : Een prachtige reis waarin we veel gedaan en gezien hebben. Veel variatie en genoeg vrije dagen die je zelf kan invullen. Aanrader!
Vertrekdatum: 16/07/2017
0 Beoordeling: 8
Katja : Deze reis is voorbijgevlogen. Zoveel leuke en mooie dingen gezien en gedaan. En lekker veel rondgereisd, zodat we een groot gedeelte van Thailand hebben kunnen zien. Vooral de fietstocht in Bangkok is een aanrader! En onze super Thaise gids Jib heeft er mede aan bijgedragen dat we echt genoten hebben en ons geen moment zorgen hebben moeten maken of alles wel geregeld was. Katja
Vertrekdatum: 16/07/2017
1 Beoordeling: 9
Renee : Als je meedoet met de jungle tocht, raad ik aan om sportkleding aan te doen. Onze gids droeg een hardloop-broek en -shirt en dat beweegt soepel en het materiaal ademt goed.
Vertrekdatum: 23/04/2017
1 Beoordeling: 7
Nicole : We hebben genoten van de familiereis in de meivakantie naar Thailand. Reisprogramma is goed opgebouwd, van druk (hoger tempo) naar rust (Koh Samed)! De lokale reisleidster heeft ons top begeleid en we hadden ook een erg leuk gezelschap. Kids hadden elkaar na een dag of 2 helemaal gevonden, wat voor de volwassenen ook fijn was: als de kids het naar hun zin hebben: wij ook!
Vertrekdatum: 23/04/2017
1 Beoordeling: 9
Jacco : Wat een geweldige reis was deze eerste ontmoeting met Azie. Heel erg veel gezien en meegemaakt en tot in de puntjes verzorgd! Wij waren erg onder de indruk en hebben enorm genoten. Herinneringen gemaakt voor een lifetime, Koning Aap bedankt!
Vertrekdatum: 07/08/2016
0 Beoordeling: 8
Marieke : Heerlijke afwisselende vakantie. Mooie combinatie van Cultuur, Actie en zon/ zee.
Vertrekdatum: 31/07/2016
0 Beoordeling: 8
Rene : Deze reis door Thailand biedt in 2 weken een mooie kennismaking met het land, met de cultuur en de natuur. De trektocht door de jungle vormde een hoogtepunt. Ook het verblijf op Ko Samet was een relaxte afsluiting. De nachttrein een belevenis. De tieners hebben veel pret met elkaar gehad, net als de ouders. We hebben ervan genoten.
Vertrekdatum: 24/07/2016
0 Beoordeling: 6
Jolanda : Het land is prachtig en we hebben geweldig mooie dingen gezien en meegemaakt. De natuur is wonderschoon en de reis is afwisselend. Voor ons waren de locaties van de hotels regelmatig erg slecht. Erg afgelegen en geen mogelijkheid om in de nabije omgeving iets anders te eten dan erg karig maleisies. Wij zijn gesteld op comfort en hebben dat regelmatig gemist. Daarnaast vinden wij het gezellig s avonds lekker te eten en eventueel nog ergens iets te gaan drinken, ook dit was op een aantal locaties niet mogelijk, waardoor we ons erg beperkt voelden.
Vertrekdatum: 24/07/2016
0 Beoordeling: 6
Roger : Het avontuur komt je in elk opzicht tegemoet, geen reis voor mensen die het even rustig aan willen doen. Het reizen in een groep heeft voor- en nadelen. Je leert nieuwe mensen kennen, je kinderen hebben genoeg aanspraak maar bent strikt gebonden aan de groepstijden. De reisverblijven zijn van verschillende kwaliteit en het eten zeker niet overal goed te noemen. Echter met verplaatsing naar de Thai cultuur valt hierover heen te komen. Neem vooral niet te veel spullen mee want de helft van de helft van je koffer heb je maar nodig, oftewel hooguit een half koffer per persoon en dat is ruim! Je kunt er overal goed de was laten doen voor ca. 2 euro per kilo en de volgende dag klaar. Maak tevens voor het floatel een tas klaar voor twee nachten zodat je niet je hele koffer hoeft overhoop te halen in het donker. Ook voor de nachttrein is dit een aanrader. Westers eten is er relatief gezien voor Thaise begrippen duur, indien je van Thais eten houdt kun je er al voor 1 euro per maaltijd (eten en drinken) aan uitkomen. Muggenspul, neem het niet mee uit Nederland, daar heeft elke 7-eleven genoeg keuze. Tevens elke 7-eleven heeft een pinautomaat waar je geld kunt opnemen. En een 7-eleven ligt in elke derde straat wel een of meer. Kortom een leuke reis voor avonturiers die hun westerse instelling kunnen afschakelen, maar kun je dat niet dan is dit geen reis voor jou. Prijs/kwaliteit van het gebodene vind ik persoonlijk ondermaats. Indien ik nogmaals naar Thailand zou gaan ga ik op eigen houtje en weet zeker dat ik een stuk goedkoper uit ben of voor de prijs die ik nu betaald heb een stuk luxere vakantie had gehad.
Vertrekdatum: 10/07/2016
1 Beoordeling: 7
Sara : Leuke reis die de moeite waard is. Wat erg leuk aan de reis is, is dat je op diverse manieren reist (trein, bus en boot) en het ene moment is het cultureel, dan weer sportief (afhankelijk van de gekozen opties) en dan weer relax. Dat je een groep kunt kiezen met kids in dezelfde leeftijdsgroep is absoluut een pluspunt. Wij hadden ook nog eens het geluk dat we erg leuke medereizigers hadden. Zorgde ervoor dat de kids het erg naar hun zin hadden en daarmee wij ook. Tip wat wij hebben aan andere reizigers is om vanaf dag 1 wanneer je groep een gezamenlijke pot maakt (voor gezamenlijke uitgaves) ook gelijk een schriftje bij te laten houden waar elke uitgave meteen in wordt bijgehouden (en niet achteraf laten opschrijven). Zodat je op elk moment kunt zien wat en waarom er geld is uitgegeven. Dit moet ergens centraal liggen en voor een ieder altijd raadpleegbaar. Als deze er op dag 2 nog niet ligt, vraag er dan om. Dit om onduidelijkheid en misverstanden te voorkomen, zodat je optimaal kunt genieten van je mooie reis.
Vertrekdatum: 10/07/2016
0 Beoordeling: 6
Reiziger : Leuke, prima vakantie gehad, maar denk dat dit vooral dankzij de groep en de reisleidster was en niet dankzij de reis van Koning Aap. Had meer (originelere) vakantie verwacht. Heb nu het gevoel te veel betaald te hebben voor een standaardreis die je bij wijze van spreken ook met Fox gemaakt zou kunnen hebben.
Vertrekdatum: 10/07/2016
1 Beoordeling: 5
Astrid : Vier dagen in chiang mai was voor ons te lang. Spijtig dat er niet meer aandacht werd besteed aan de mensen die niet mee gingen op de trekking. Sommige hotels waren tijdens deze reis een teleurstelling. Deze in chiang mai is vergane glorie en na de laatste nacht nabij Bangkok AirPort hadden we vlooienbeten.
Vertrekdatum: 24/04/2016
1 Beoordeling: 9
paul : De reis geeft in twee weken een mooi beeld van Thailand. Door de goede organisatie en zeer kundige reisleiding is deze vakantie voor ons een onvergetelijke ervaring geworden.
Vertrekdatum: 20/12/2015
1 Beoordeling: 9
Norbert : We hebben een prachtige tijd gehad in Thailand. Met prima vervoer, goede accommodaties en bovenal een zeer goede reisleiding. Onze kinderen hebben zich ook heel goed vermaakt en voelden zich thuis in een heel leuke groep. We hebben genoten van de cultuur, natuur en de heerlijke Thaise keuken. Wat ons betreft hadden we liever nog een dag extra in Bangkok vertoefd. Zonder meer een aanrader deze reis!
Vertrekdatum: 02/08/2015
0 Beoordeling: 8
Peter : we zijn naar alternatief olifanten tehuis geweest ivm overboeking op oorspronkelijk beloofd tehuis. Dit heeft zeer positief uitgepakt. Was fantastisch, rustig en veel persoonlijke aandacht. zeker de moeite waard om deze als standaard te nemen en wellicht een idee om dit bij aankomst in Chaing mai als standaard op te nemen. voorkom je dat je in hotel komt, waar kamers nog niet beschikbaar zijn, je kan er goed douchen, dus... Ontbijt in trein zou ik adviseren over te slaan en even collectief ontbijten bij aankomst.
Vertrekdatum: 02/08/2015
1 Beoordeling: 7
Jos : Thailand was een hele ervaring voor ons: met name het floatel en de jungle-hike waren de hoogtepunten van deze reis. We hebben erg genoten van een compleet andere cultuur waarin mensen veel op straat leven en eten, van de vele, vele tempels en ook de prachtige watervallen. Complimenten aan de reisleidster die vlak voor vertrek in moest vallen en voor het eerst een Thailand reis leidde. Ze riep op het juiste moment hulp in van een lokale reisagent als we vragen hadden die ze zelf niet kon beantwoorden.
Vertrekdatum: 03/05/2015
1 Beoordeling: 7
Tjalle : Je wordt in 2 weken tijd compleet onder gedompeld in de verschillende facetten van de thaise cultuur. Leuk voor de ouders maar het reis schema laat ook zeker ruimte over voor kinderen, en dus is deze reis ook zeker leuk voor kinderen. Dat maakt dat de vakantie al bijna half geslaagd is. Met name de gebeurtenissen in de jungle, het raften met bamboe vlot en het bekijken van een schooltje (compleet met hangmat onder het schoolbord) maakten grote indruk op onze kinderen! Zeker een aanrader
Vertrekdatum: 26/04/2015
1 Beoordeling: 9
Alexander : Wij hebben een geweldige reis gehad! We hadden een hele fijne groep en de kinderen vonden elkaar direct, op deze manier reizen met pubers is echt een aanrader. Onze reisleider Sam was de beste die je kon wensen. Wij hebben naast de jungletocht ook het olifanten natuurpark bezocht en dit was volgens ons onmisbaar in het pakket.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.