Familiereis KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR AVONTUUR
22 dagen - v.a. €3 595 Boek nu

Excursies Familiereis KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR AVONTUUR

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.
Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen gebaseerd op het prijspeil van november 2017. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld). Ook lokale prijsstijgingen kunnen het gevolg zijn van een stijging in de genoemde prijzen. 

Mto wa Mbu - bezoek Masai dorp

Ter plaatse boekbaar voor € 15

Bezoek een traditioneel Masai dorp op weg naar de Masai Mara en leer meer over de lokale cultuur en gebruiken.

Naivasha - Hell's gate National Park

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Entree is exclusief fietshuur en de begeleiding van een lokale gids. 
Fietshuur bedraagt ongeveer € 10 per persoon. (afhankelijk van de duur). De fietsen zijn te huren op de campsite waar we verblijven of bij de entree van het park. De gids vraagt ongeveer € 5 - € 8 per persoon, afhankelijk van de groepsgrootte en van de duur van de fietstocht. Richtbedrag is gebaseerd op een halve dag.

Naivasha - bezoek Cresent island

Ter plaatse boekbaar voor € 40

Bezoek het Crescent island bij Naivasha. Het bijzondere aan dit eiland is dat je een safari te voet kan maken onder leiding van een lokale gids en hierbij dichtbij het wild kan komen dat hier leeft zoals o.a. giraffes, zebra's, buffels, waterbok, en vele vogelsoorten.

Zanzibar - dolfijnentour - snorkeltour

Ter plaatse boekbaar voor € 35

Het is mogelijk om verschillende snorkeltours te maken. 
Vanuit Nungwi maak je een snorkeltocht Chumbe Island waar je fantastisch kan snorkelen. 
Voor de dolfijnentour zal met name plaatsvinden vanuit Kimankazi waar je met een privé transfer naar toe gebracht word. Deze excursie is een hele dag excursie en zal veelal gecombineerd worden met een bezoek aan Jozani Forest. 
De vanafprijs is gebaseerd op een halve dag excursie ( snorkelen). De dolfijnentour bedraagt ongeveer € 60 - € 70 per persoon.

Zanzibar - kruidentour

Ter plaatse boekbaar voor € 20

Bezoek een plantage en leer meer over de inheemse kruiden die Zanzibar rijk is zoals onder andere kruidnagel en nootmustkaat. 
De lokale gids kan je alles vertellen en laten proeven van de kruiden en planten die wij veelal alleen kennen uit een zakje, in poedervorm. 

Zanzibar - Stone Town city tour

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Maak onder leiding van een lokale gids een city tour door Stone Town en ontdek de mooie, houten,  gedecoreerde deuren van de oude huizen en zwerf door de smalle straatjes van het centrum. Je bezoekt tevens het oude slavenfort (exclusief entree) en het Arabische fort. 
De prijs is gebaseerd op een minimale deelname van vier deelnemers.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.