Zoeken

Familiereis GRIEKENLAND EILANDHOPPEN

Groepsgrootte: 6-22 14 dagen
v.a. € 2.145,-
Boek nu

Excursies Familiereis GRIEKENLAND EILANDHOPPEN

7,0 (4)
 • Paros - Cruise Antiparos

  Ter plaatse boekbaar € 65,-

  Tijdens deze boottocht vaar je met een traditionele Kaki (een houten motorjacht voor vissers), rond het beroemde eiland Antiparos en het eiland Despotiko. Je komt langs de meest prachtige stranden, zeegrotten en kleine eilandjes waardoor je je afvraagt op wat voor exotische bestemming je zojuist bent aangekomen. Tijdens de cruise zal de kapitein meerdere keren stoppen, zodat je een duik kunt nemen in het kristalblauwe water. Aan boord kun je af en toe ook een lekker koud drankje krijgen om de dorst te lessen. Wanneer het lunchtijd is wordt de barbecue aangestoken en kun je genieten van een Griekse lunch. Aan het einde van de middag vaar je weer terug naar Paros. 

  Inbegrepen: Transfers van en naar het hotel, boottocht, lunch in de vorm van barbecue.

  De prijs voor kinderen tot 10 jaar is: € 40.

 • Tinos - Eilandtour Tinos

  Ter plaatse boekbaar € 60,-

  Halve dag excursie. Je bezoekt als eerst het Agias Pelagias klooster. Vervolgens bezoek je het dorp Volax, het hart van Tinos, wat is gebouwd in een prachtig maanlandschap. Je maakt een stop in het pittoreske dorpje Pyrgos, de geboorteplaats van beroemde kunstenaars, schilders en beeldhouwers. Je kunt eventueel het huis bezoeken waar de wereldberoemde beeldhouwer Giannoulis Halepos woonde. Vervolgens kom je aan in het nabijlegen Panormos, waar je kunt genieten van het strand en de heerlijke Griekse gerechten in een van de tavernes. Tot slot bezoek je het dorp Tarampados, voor je weer terugkeert naar het hotel.

  Route tijdens deze excursie: Monastery- Volax – Loutra – Ag. Marina – Kardiani – Isternia -Pirgos – Panormos – Tarampados – Kampos – Tripotamos – Tinos town


 • Bezoek Mykonos

  Ter plaatse boekbaar € 142,-

  Na het ontbijt vertrek je met de boot naar Mykonos. De reisbegeleider zal bij aankomst kort wat over het eiland vertellen en je een aantal tips geven. Eventueel kan hij/zij je helpen met het boeken van een excursie op het eiland. Je kunt je tijd dus lekker zelf indelen op Mykonos. 

  Inbegrepen: Alle transport van en naar de haven op Tinos en Mykonos en boottickets

  Vanaf 11 deelnemers wordt deze excursieprijs € 98 per persoon.

 • Naxos - Eilandtour Naxos

  Ter plaatse boekbaar € 85,-

  Tijdens deze halve dagexcursie leer je veel over de Griekse producten. Vanaf het hotel maak je de eerste stop bij het kleine dorpje Damalas. Je bezoek een traditionele pottenbakkerij. Je krijgt een demonstratie over hoe de potten gemaakt worden. Nadat je meer te weten bent gekomen over de oude ambacht van aarde werk, rijd je verder naar het zuidwesten van het dorp, daar leer je weer meer over de productie van olijfolie. De volgende stop is het dorp Halki, de thuisbasis van de iconische likeur 'Kitron'. Je bezoekt hier de Vallindras distilleerderij. Dan het is tijd voor het pittoreske bergdorpje Apiranthos. De met marmer geplaveide steegjes, het prachtige uitzicht, de verschillende tradities en de rijke cultuur zijn slechts enkele charmante voorbeelden die ervoor zorgen dat je een beetje verliefd wordt op dit dorpje. Tot slot bezoek je de weelderige omgeving van Flerio, een belangrijk gebied uit de oudheid, niet alleen vanwege het marmer, maar ook vanwege het zoete water dat het eiland van stroom voorzien heeft. Je vindt hier ook het indrukwekkende 6,4 meter lange standbeeld van Kouros ('de Griek').