header image

Familiereis ECUADOR AVONTUUR

22 dagen - v.a. € 2.795,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,1
29 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 9,7
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 7,0
Transport: 7,2
Vertrekdatum: 27/07/2018
Beoordeling: 8
Geert: Zeer leuke introductie tot Latijns Amerika, veel diversiteit van natuur in Andes en Amazone, cultuur en inspanning bij raften en wandelen/fietsen op hoogte.
Vertrekdatum: 27/07/2018
Beoordeling: 7
Hugo: We hadden een erg mooie reis gehad, met een zeer plezierige en kundige lokale gids, en gezellige groep. Zeker de Andes is super mooi. Wat ook erg leuk is is de afwisseling tussen, Andes, Amazone en kust. Het lijkt net of je door drie verschillende landen reist. Wel moesten we heel veel in de bus zitten, dit kwam mede doordat er enkele keren niet de hotels waren geboekt die in de beschrijving staan, waardoor we in totaal 10 uur extra in de bus moesten zitten.
Vertrekdatum: 27/07/2018
Beoordeling: 8
Veerle: Het lijken wel 3 reizen in 1! Veel avontuur, tropische jungle, ijle lucht in de Andes en uitrusten aan de zee. We kunnen weer heel wat schrappen van onze bucketlist.
Vertrekdatum: 22/07/2016
Beoordeling: 9
Robert: Deze reis is erg gevarieerd qua natuur en bezienswaardigheden. In bepaalde delen van het land tref je nog vele mensen in kleurrijke Ecuadoriaanse klederdracht. De infrastructuur en de reistijden zijn prima, net als het eten. Hou er wel rekening mee dat je naar een onderontwikkeld land gaat waar de huizen in slechte staat zijn en het weer vaak bewolkt maar wel warm is. Je ziet echter wel dat het land zich in positieve zin ontwikkelt en er met zijn vele winkels van sinkels alles te krijgen is.