Familiereis COSTA RICA
15 dagen - v.a. €2 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
76 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,1
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 24/07/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een mooie reis en veel dieren gespot.
Vertrekdatum: 10/07/2016
0 Beoordeling: 8
Monica : We hebben een heerlijke reis gehad, waarbij van de eerste vaccinatie tot de laatste informatie over de retourvlucht Koning Aap ons uitstekend heeft geholpen. In twee weken zie je heel veel natuur (vooral vogels, waterdieren en insecten, maar ook apen en luiaards) vanuit de boot en te voet. Tussendoor moet je wel uren in de bus en boot zitten om er te komen, maar dat staat goed aangekondigd in het reisplan. Voor iemand met wagenziekte zijn reispilletjes wel aan te raden omdat de wegen niet altijd even recht of goed geplaveid zijn. Hoogtepunten waren voor ons de schildpaddenexcursie, het raften, het ziplinen, de nachtwandeling, de zee bij Samara; ja, wat eigenlijk niet?
Vertrekdatum: 10/07/2016
0 Beoordeling: 8
Anne Marie : Costa Rica is een fantastisch natuurland om van de Caraibische kust tot aan de Stille Oceaankust te doorkruisen. We reisden door regenwouden, nevelwouden, oerwouden en moerassen. En in al dat groen leven ongelooflijk veel dieren, die je ook écht tegenkomt. Geweldig om 's ochtends door een groep brulapen gewekt te worden! Daarnaast is er ook avontuur in de vorm van ziplinen, raften, nachtwandelen etc. Wij hebben een geweldige rondreis gehad, met een erg leuke en relaxte groep mensen
Vertrekdatum: 26/04/2015
1 Beoordeling: 9
Robert : Topvakantie gehad. Mooie afwisseling tussen natuur en actieve excursies. Veel dieren gezien. Erg genoten van de canopy, het raften en de dolfijnboottocht met afsluitend snorkelen. Super leuke groep + reisleider in een prachtig land.
Vertrekdatum: 26/04/2015
0 Beoordeling: 10
Leonie : 10+, mijn zoon wil volgend jaar weer! Guus (8jaar); alles is leuk, vooral de Canopy en de dolfijnen, volgend jaar wil ik weer!! ik heb ook heel veel vrienden gemaakt in de groep
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.