Familiereis CHINA TOTAAL
22 dagen - v.a. €2 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
42 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,1
Prijs/kwaliteit: 7,4
Accommodatie: 7,5
Transport: 7,7
Vertrekdatum: 23/07/2017
0 Beoordeling: 8
Hans : Mooie, afwisselende route! We hebben we zowel de highlights in Beijing, Xi'an en Chengdu gezien, als ook de oude stadjes en prachtige natuur in Lijang, Dali en Yangshuo.
Vertrekdatum: 16/07/2017
0 Beoordeling: 8
Ingrid : Een afwisselende en brede kennismaking met dit prachtige en uitgestrekte land en eeuwenoude cultuur, waar we zeker nog eens willen terugkomen. Ga nu, de ontwikkelingen gaan razendsnel!
Vertrekdatum: 17/07/2016
0 Beoordeling: 8
Alexander : Wat een veelzijdig land is China! De reis die wij gemaakt hebben laat China in veel aspecten zien. De lange en rijke geschiedenis van het land wordt weerspiegeld in de vele geuren, kleuren, smaken en geluiden die lang in je herinnering blijven. De persoonlijke ontmoetingen met lokale bewoners maakten de reis onvergetelijk.
Vertrekdatum: 19/07/2015
1 Beoordeling: 9
Hans : De Familiereis China Totaal is een erg mooie reis met een uitgebreid facultatieve excursie programma. Wij hebben veel van deze excursies met de gehele groep gedaan, mede dankzij de goede uitleg en planning van onze reisbegeleider. We hebben daardoor veel van de prachtige hoogtepunten van China kunnen bezichtigen. Er is voldoende variatie tussen de wat drukkere toeristische atracties zoals de bijvoorbeeld de Chinese Muur en de Verboden Stad en de wat rustigere uitstapjes zoals bijvoorbeeld de tijstvelden in Yangshuo en de boottocht over de Li rivier. China ontwikkeld zich razendsnel en is daarom moderner dan we verwacht hadden. Ondanks de drukte in de verschillende grote steden, voelt het toch veilig en wen je snel aan de hectiek op straat. Al met al een geweldige ervaring voor ons gehele gezin.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.