Familiereis CHINA
16 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Excursies Familiereis CHINA

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van februari 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Beijing - Acrobatenshow (kaartjes & transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 27

Je bezoekt het kleine Tiandi theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 80 minuten.

Beijing - Hutongexcursie per fiets, lunch & bezoek Bell Tower (½ dag)

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Het woord ‘hutong’ komt van ‘hottog’, dat zoiets betekent als ‘bron’. Dorpelingen groeven destijds een bron en vestigden zich er omheen Tegenwoordig bestaat een hutong uit een aantal complexen van huizen om een hofje, waar met name oude stedelingen leven. Deze trip neemt je mee naar het oude Beijing ten noordwesten van de Verboden Stad. Je maakt een fietstocht (circa 3 uur) waarbij je veel oude huizen, steegjes, een hofje en een lokale markt ziet. Je ervaart het leven van de bewoners, neemt deel aan een lokale lunch en sluit de halve dag excursie af met een bezoek aan de Bell Tower. Inclusief: fietshuur, lunch, lokale gids in de hutong en entreegeld voor de Bell Tower.

Beijing - Kung Fu show (inclusief transfers en entree)

Ter plaatse boekbaar voor € 27

Tijdens deze spectaculaire show laten ze je de weg zien die een jonge monnik aflegt tot het moment dat hij zich een waardig Kung Fu meester mag noemen.

Beijing - Peking Opera (alleen ‘mid-class’ kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 23

In het sfeervolle Liyuan theater wordt de traditionele Beijing Opera uitgevoerd. De show duurt ongeveer een uur en combineert muziek, acrobatische dans, fascinerende make-up en spectaculaire kostuums. Er worden verhalen uitgebeeld uit de Chinese geschiedenis en folklore.

Chengdu - Excursie Leshan (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 34

Met de bus reis je naar de grootste zittende Boeddha in de wereld. Deze in de rotsen uitgehouwen Boeddha waakt volgens een oude volksspreuk over de rivier, opdat deze niet buiten haar oevers treedt. Alleen de grote teen van dit beeld is al groot genoeg om er met de groep op te picknicken. Het entreegeld is niet inbegrepen, je betaalt dit per plekke (circa 90 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen). Totale duur van de excursie is circa 7 uur.

Chengdu - Excursie Qingchengshan (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Een trip van circa 6 uur naar de heilige taoïstische berg ongeveer 65 km buiten Chengdu. Op de berg liggen verschillende tempels langs de route naar de top. Het gebied is het gehele jaar groen en is bekend om zijn serene rust. Het entreegeld (circa 90 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) is niet inbegrepen.

Xi'an - Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 18

Een spectaculaire show van een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.

Xi'an - Traditionele dumpling-maaltijd in Defachang Restaurant

Ter plaatse boekbaar voor € 18

Geniet van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Transfers zijn niet inbegrepen.

Yangshuo - Cruise over de Li rivier (inclusief transfers, diner en traditioneel vissen)

Ter plaatse boekbaar voor € 34

Aan het eind van de middag ga je met een lokale boot de Li rivier op om een boottocht te maken door het adembenemende karstlandschap. Net voor de duisternis invalt ga je dineren in Xingpin om daarna nogmaals de rivier op te gaan om het traditionele vissen met aalscholvers van dichtbij te bekijken. De excursie duurt in totaal circa 5 uur.

Yangshuo - Fietstocht platteland en vaartocht karstlandschap

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Je gaat op de fiets naar de Maanberg om vervolgens met een bamboevlot een tocht te maken over de Yulongrivier. De excursie duurt in totaal circa 6 uur. Deze excursie is inclusief fietshuur en bamboevlot kaartjes; exclusief lunch en entree Maanberg.

Yangshuo – Klank-en-licht show

Ter plaatse boekbaar voor € 34

Deze spectaculaire show van circa een uur speelt zich buiten af met het karstgebergte als decor. Hij is geregisseerd door Zhang Yimou, die naast diverse films ook de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing heeft geregisseerd. Deze excursie is inclusief transfer en ticket voor de show ‘Impression Liu Sanjie’.

Yangshuo – Kookles

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Je wordt opgepikt bij je hotel door je kookleraar en gaat eerst naar de lokale markt. Hier koop je samen de benodigde ingrediënten. Dan volgt de kookles bij ‘Pam's Cooking School’. Na afloop geniet je van de heerlijke, traditionele Chinese gerechten die je leert bereiden. De excursie duurt in totaal circa 4 uur.
Het  minimum aantal deelnemers voor deze excursie is 4 personen.

Inbegrepen: vervoer, Engelstalige leraar, kookles en diner
Niet inbegrepen: fooi
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.