Koning Aap Familiedag

Wil je met het hele gezin een verre reis maken? Maar weten jullie nog niet waar naar toe of heb je nog een aantal vragen die je graag met ons zou willen bespreken? Kom dan op zondag 15 april 2018 bij ons langs op kantoor voor de gezellige Koning Aap Familiedag!  

Laat jullie onder het genot van een kopje koffie, thee of iets fris informeren over onze bestemmingen en reisroutes door middel van kleurrijke sfeerimpressies. Daarnaast zijn onze enthousiaste kantoormedewerkers en reisbegeleiders aanwezig om al je vragen te beantwoorden zodat jij met een gerust hart ver weg kan met het hele gezin.

Kortingen

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Boek jouw reis op een Koning Aap informatiedag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen:
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klantenkorting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag 7 januari van 13.00 tot 16.00 uur bij ons op kantoor in Amsterdam. Een letterlijk en figuurlijk kijkje achter de schermen dus!

Adres
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Met de auto?
Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 223). Ons pand is het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer?
Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. 

Presentaties

Er staan 6 presentaties op het programma speciaal gericht op onze familiebestemmingen. Iedere presentatie duurt ongeveer 45 minuten, waarbij we de routes uitlichten en we je alle ins en outs vertellen over onze reisformule.

Zit jullie favoriete bestemming er niet bij?
Stuur ons een mailtje via [email protected] over welke bestemming(en) je op deze dag graag informatie wenst te ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat er een reisspecialist aanwezig is die jou daar meer over kan vertellen!

Schrijf je gratis in!

Zaal 1

Uur Naam Beschikbaar
13.00 - 13.45 Thailand 32 / 50
14.00 - 14.45 Zuid-Afrika 39 / 50
15.00 - 15.45 India & Sri Lanka 34 / 50

Zaal 2

Uur Naam Beschikbaar
14.00 - 14.45 Indonesië 43 / 50
15.00 - 15.45 Marokko & Jordanië 46 / 50
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.