Bagage en kledij Ethiopië

We adviseren je om de bagage mee te nemen in een rugzak of in een weekendtas tijdens je rondreis door Ethiopië. Niet omdat je je rugzak/weekendtas nodig hebt om lange wandelingen met je bagage te maken (dat gebeurt dus niet!) maar omdat een koffer vaak moeilijk op te bergen is. We raden je aan om maximaal vijftien kilo bagage mee te nemen.

Wat betreft je kleding raden we je aan om praktische kleding mee te nemen op je vakantie naar Ethiopië, kleding die zich makkelijk laat combineren (laag over laag). We vragen je dringend om in je kledingkeuze respect te tonen voor de lokale cultuur/religie. Tijdens een bezoek aan kerken en kloosters word je verzocht om schouders en knieën te bedekken. Wandelschoenen zijn niet alleen handig wanneer je gaat wandelen maar ook voor bezoek aan rotskerken.

Denk verder bij het samenstellen van je bagage bijvoorbeeld aan wandelschoenen met een goed profiel (waterdicht), zaklamp, waterfles, naaigerei, wasmiddel, dagrugzak, universeel geldige verloopstekker, reisgids, oordopjes, opblaaskussen, voldoende fotomateriaal, een slaapzak (voor het zuiden), lakenzak, verrekijker, toiletartikelen, tampons/maandverband, badslippers, zwemkleding, regenkleding (tijdens het regenseizoen), windjack, handdoeken, wekker, schrijfgerei, schaartje en een zakmes, een reserverbril voor dragers van contactlenzen, handdoek, fleece-trui, warme kleding voor de hooglanden, luchtige kleding voor het zuiden, pet.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.