Fotografie El Salvador

Over het algemeen vinden de Salvadoranen het geen probleem om gefotografeerd te worden. Het is wel verstandig om altijd eerst om toestemming te vragen, voordat je tijdens je reis door El Salvador mensen zomaar gaat fotograferen. Respecteer het als mensen liever niet gefotografeerd willen worden. Het kan ook gebeuren dat mensen alleen tegen betaling op de foto willen. Ook dat dien je te respecteren. Ga in een dergelijk geval niet van een afstand stiekem fotograferen. Dit kan aanleiding geven tot agressieve reacties. Wees terughoudend met het fotograferen van religieuze gebeurtenissen of personen maar ook van biddende mensen.

Eendaagse fotocursus
Fotografie neemt een belangrijke plaats in voor veel reizigers. Het is fantastisch magische momenten, contacten met mensen, prachtige monumenten en bizarre situaties vast te leggen. En ze vervolgens bij thuiskomst als een blijvende herinnering in te plakken, aan de muur te hangen of te verspreiden via het internet. Koning Aap organiseert enkele keren per jaar een eendaagse fotocursus waarin zowel een inleidende technische- als een beeldende kant zit. Voor meer informatie klik hier.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.