Partners van Koning Aap

International Fund for Animal Welfare

Het IFAW voert campagne tegen de handel in bedreigde diersoorten. Veel reizigers zijn zich niet bewust dat het kopen van bepaalde souvenirs de lokale flora en fauna in gevaar brengt en de, vaak illegale, handel in wilde dieren bevordert. Wij ondersteunen deze campagne. 
>> Bezoek de site. 

Allianz Global Assistance
Reisverzekeraar Allianz Global Assistance  is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten.
>> Bezoek de site.

Te Gast In
Te Gast In is een authoriteit op het gebied van landeninformatie. Te Gast In verzorgt veel van de informatie die je kunt lezen in de uitgebreide reisbeschrijving van al onze bestemmingen.

Ter gelegenheid van 25 jaar landenuitgaven TE GAST IN publiceert uitgeverij Informatie Verre Reizen het boekje "Ontdek het nieuwe reizen". Aan de hand van korte stukjes tekst en cartoons laat het boekje op luchtige wijze zien hoe je door bewuster te reizen méér uit je verre reis kunt halen.
>> Bezoek de site.

FairClimateFund
Wij compenseren standaard de CO2-uitstoot van al onze reizen in zijn geheel, dus zowel de internationale vlucht als het bijbehorende landarrangement (accommodaties en vervoer). Voor deze compensatie kopen wij CO2-credits van FairClimateFund uit het Basa Magogo project in Zuid-Afrika.

>> Bezoek de site.

Thuisvaccinatie.nl
Vaccinaties: niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding, maar wel onvermijdelijk. Koning Aap heeft i.s.m. thuisvaccinatie.nl een oplossing gevonden voor deze vaak tijdrovende klus. In plaats van dat jij naar de GGD of huisarts moet gaan, komt een huisarts bij je thuis op het moment dat het jou schikt om de benodigde inentingen te zetten.
>> Bezoek de site.Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.