Bagage en kledij Colombia

We adviseren je om je bagage tijdens je reis door Colombia mee te nemen in een rugzak of in een weekendtas (met wieltjes). Een koffer is voor deze reis ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat vooral een harde koffer vaak moeilijk op te bergen is in de bus. We raden je aan om voor je eigen gemak maximaal 15 kilo bagage mee te nemen (het maximum van de luchtvaartmaatschappij is 20 kilo).

Wat betreft je kleding raden we je aan om luchtige en lichte kleding (in verband met muskieten) voor aan de kust, T-shirts met korte én lange mouwen, warme kleding (fleece, dikke sokken en een winddicht jack) en minimaal twee à drie lange broeken, eventueel met afritsbare pijpen (spijkerbroek droogt langzaam en loopt zwaar!) mee te nemen.

Denk verder bij het samenstellen van je bagage voor Colombia bijvoorbeeld aan wandel-/bergschoenen, sandalen en/of gympen, badslippers, zaklamp, verrekijker, naaigerei, wasmiddel, handdoeken, dagrugzak, universeel geldige verloopstekker, reis- en taalgids, oordopjes, opblaaskussen, foto- en videocamera, voldoende fotomateriaal, toiletartikelen, zwemkleding, zonnewerende crème (voor gezicht hoge factor), zonnebril met hoge UV-bescherming, wekker, schrijfgerei, schaartje en een zakmes. Een slaapzak, slaapmatje of muskietennet is niet nodig.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.