De Koning Aap Clubdag

Zondag 20 november is het weer zover, de jaarlijkse Koning Aap Clubdag in Burgers' Zoo in Arnhem. Ook dit jaar kan je je weer laten inspireren door de presentaties over onze bestemmingen, kennismaken met onze reisbegeleiders en kantoormedewerkers en goede gesprekken voeren over jouw favoriete reis!

Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en de nieuwe reizen die aan ons reisaanbod zijn toegevoegd. Daarnaast kun je genieten van swingende optredens, lekkere hapjes en georganiseerde rondleidingen. Kom gezellig langs! En ontmoet niet alleen de gezichten achter Koning Aap, maar ook andere reizigers die graag hun reisverhalen met jou delen.

Speciale gast: Jelle Brandt Corstius

Na bekende sprekers als de Britse schrijver Redmond O’Hanlon, topfotograaf Jimmy Nelson en Thomas Erdbrink, onze man uit Teheran, verwelkomen wij dit jaar reisjournalist en programmamaker Jelle Brandt Corstius.  

Deze man, met veel expertise over Rusland, is ook wel bekend van de tv-series 'Van Moskou tot Magadan', ‘Van Moskou tot Moermansk’ en ‘Grensland’. Onlangs verscheen ook zijn nieuwe boek: ‘As in Tas’. Sluit om 12:00 uur aan bij zijn lezing en luister naar zijn indrukwekkende verhalen.

Reizigers voor reizigers

De Koning Aap Clubdag, hét ideale moment om je medereizigers te ontmoeten of om een reünie te organiseren met je oud-reisgenoten. Nodig je oud-reisgenoten uit om te komen of maak via het Koning Aap forum contact met je medereizigers.

Daarnaast zullen ook dit jaar de Koning Aap ambassadeurs aanwezig zijn. Reizigers die al vaker met Koning Aap hebben gereisd en beschikbaar staan voor jou, om vragen te beantwoorden en ervaringen te delen. Schuif bij ze aan, vraag naar handige tips en kom te weten hoe reizigers hun reis met Koning Aap ervaren.

Rondleidingen en ontdekkingstochten

Ook dit jaar kan je je weer inschrijven voor de populaire rondleidingen door Burgers' Zoo. Onder leiding van van gecertificeerde gidsen een kijkje achter de schermen nemen. Kom bijv. met eigen ogen zien hoe het er technisch aan toe gaat in de Ocean.
Nieuw dit jaar: Burgers' Highlights. De rondleiding langs de nieuwtjes in het park, denk aan nieuwe verblijven en recente geboortes bij dieren.

Ontdekkingstochten voor de kidz
Ook de speurtochten voor de kinderen staan weer op het programma! Onder begeleiding van een ervaren gids gaan zij op ontdekkingsreis door het Tropisch Regenwoud. Ideaal om als ouder zonder je kind(eren) een uurtje de presentatie van jouw favoriete bestemmingen bij te wonen. En duik na de presentatie nog even de dierentuin in met het hele gezin.

Schrijf je gratis in!

Inschrijven via de website is helaas niet meer mogelijk. Wil je er toch a.s. zondag nog bij zijn? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel 020-7887700. Je bent van harte welkom!

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.