Achtergrondinformatie China

In samenwerking met onze lokale agenten steunt Koning Aap een aantal projecten met een financiële bijdrage. Aangezien onze leveranciers een grote rol spelen in het onderhouden en ondersteunen van deze projecten weten we dat deze bijdragen goed terecht komen!
Koning Aap verdeelt € 12.500 over een aantal projecten, waaronder:

New Day Foster Home
In Qingyundian Town, een voorstad van Beijing, ligt het New Day Foster Home. In dit weeshuis worden niet alleen wezen opgevangen, maar ook belangrijke operaties uitgevoerd bij kinderen in levensgevaar. Dit project loopt voor een groot deel op vrijwilligers, tot aan de chirurgen aan toe. Onze donatie in 2013 werd gebruikt voor drie levertransplantaties, een van de duurdere operaties. Kinderen die nog een paar dagen te leven hadden, zijn nu weer buiten aan het spelen! Koning Aap steunt, in samenwerking met onze lokale agent, ook in 2014 dit project met een financiële bijdrage.

Klik hier voor meer informatie
Voor meer informatie over de andere projecten, klik hier
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.