Informatiemiddag India & Nepal

Informatiemiddag India & Nepal

India is een wereld opzich: overweldigend gevarieerd en ontzettend kleurrijk. De sprookjesachtige paleizen, gigantische forten en rijk versierde kleding van de bevolking zijn een lust voor het oog. Op iedere vierkante meter valt wel iets bijzonders te beleven! Een reis door Nepal staat garant voor fantastische vergezichten, talloze openluchtmusea, charmante dorpjes en groene rijstterrassen en natuurlijk het imponerende Himalaya gebergte. Graag nodigen we je uit voor onze speciale informatiemiddag.

Zondag 26 augustus, vanaf 13.00 uur

Benieuwd naar een van bovenstaande bestemmingen of reeds concrete reisplannen voor 2018 of 2019? Kom op zondagmiddag 26 augustus 2018 naar de Koning Aap India & Nepal informatiemiddag op ons kantoor in Amsterdam. Wij organiseren van 13.00 tot 15.00 uur een speciale dag waar onze India en Nepal reizen uitvoerig besproken worden! Naast onze reisbegeleider Sibren zullen ook onze kundige & enthousiaste kantoormedewerkers aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

Kom gerust langs, want wij helpen je graag bij het maken van de beste reiskeuzes. Onder het genot van een hapje en een drankje leer je je reisbegeleider en misschien wel je toekomstige reisgenoten kennen!

Evenementenkorting + vaste klanten korting

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Bezoek ons op een informatiemiddag en profiteer van de volgende opstapelbare kortingen: 
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klanten korting p.p. 

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag 26 augustus van 13.00 tot 15.00 uur op ons kantoor in Amsterdam. Ons adres is: Entrada 223, 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht.

Met de auto? Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222). Ons pand is het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje.

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentatie(s) je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.

Zaal 1: India

Uur Naam Beschikbaar
13:00 - 13:45 India 17 / 50

Zaal 2: Nepal

Uur Naam Beschikbaar
14:00 - 14:45 Nepal 33 / 50
Vul alsjeblieft alle verplichte velden correct in.
Gelieve minstens 1 presentatie aan te vinken.
Forms.PresentationDay.ErrorMessage

Bedankt voor je inschrijving

Hartelijk dank voor je inschrijving. Leuk dat je komt!

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.