Ontmoet Koning Aap op een beurs of informatiedag

Laat je voorlichten over onze mooie reisbestemmingen

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Informatiedagen

Verspreid door het jaar organiseren wij verschillende informatiedagen. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en festival - & pioniersreizen. Ontmoet je medereizigers, maak kennis met onze enthousiaste kantoormedewerkers & reisbelegeiders en krijg antwoord op al jouw reisvragen. 


Infomiddag meest populaire bestemmingen
Kon je eerder dit jaar om wat voor reden dan ook niet bij een van onze infodagen aanwezig zijn: dit is je kans! Op zondag 25 maart organiseren wij een EXTRA infodag waar onze populairste reizen nogmaals aan bod komen. Kom gezellig langs en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van onze kleurrijke presentaties.

Locatie: kantoor Amsterdam
Datum: zondag 25 maart 2018  

Infomiddag Indonesië
Met 13.677 eilanden raak je nooit uitgekeken in Indonesië. Ieder eiland van de 'Gordel van Smaragd' heeft zo zijn eigen charmes. Tijdens onze speciale informatiemiddag over Indonesië komen de mooiste eilanden aan bod. Stel je reisvragen en kom alvast in Indonesische sferen!

Locatie: kantoor Amsterdam
Datum: zondag 8 april 2018  

Koning Aap Familiedag
Zin om met het gezin een verre reis te maken, maar heb je nog geen idee welke bestemming bij jullie wensen en interesses past? Dan hebben we goed nieuws! Op zondag 15 april organiseren we een speciale Familiedag bij ons op kantoor in Amsterdam. Het wordt weer een gezellige dag vol mooie landenpresentaties en inspirerende reisverhalen over de meest uiteenlopende bestemmingen. Onze enthousiaste reisspecialisten kunnen je het antwoord geven op al je reisvragen.

Locatie: kantoor Amsterdam
Datum: zondag 15 april 2018  


Koning Aap Clubdag

Zoals ieder jaar luiden we in november het nieuwe reisseizoen in op hét reisevent van het jaar: de Koning Aap Clubdag! Informatieve landenpresentaties, bekende gastsprekers, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervent Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag. De laatste editie, die plaatsvond op zondag 26 november jl., was wederom weer een groot succes!

 -----
Voorgaande edities

Of lees meer over de bekende gastsprekers van de afgelopen jaren.


Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.