Ontmoet Koning Aap op een beurs of informatiedag

Laat je voorlichten over onze mooie reisbestemmingen

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Koning Aap Clubdag

De Koning Aap Clubdag is hét reisevent van het jaar! Informatieve landenpresentaties, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervent Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en ieder jaar een nieuwe, unieke lezing van een bekende gastpreker kenmerken deze leuke dag.

Datum: zondag 26 november 2017
Locatie: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort

Binnenkort kun je je op deze plek aanmelden voor deze dag!


Voorgaande edities
Of lees meer over de bekende gastsprekers van de afgelopen jaren.

Informatiedagen

Verspreid door het jaar organiseren wij verschillende informatiedagen. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en festival - & pioniersreizen. Ontmoet je medereizigers, maak kennis met onze enthousiaste kantoormedewerkers & reisbelegeiders en krijg antwoord op al jouw reisvragen.


Vakantiebeurs Utrecht 2018

Koning Aap is ieder jaar met een kleurrijke stand aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht. De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018. Bezoek de website van de Vakantiebeurs voor meer informatie.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.