Ontmoet Koning Aap op een beurs of informatiedag

Laat je voorlichten over onze mooie reisbestemmingen

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Informatiedagen

Verspreid door het jaar organiseren wij verschillende informatiedagen. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en festival- & pioniersreizen. Ontmoet je medereizigers, maak kennis met onze enthousiaste kantoormedewerkers & reisbelegeiders en krijg antwoord op al jouw reisvragen. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe data.


Koning Aap Clubdag

Zoals ieder jaar luiden we in november het nieuwe reisseizoen in op hét reisevent van het jaar: de Koning Aap Clubdag! Informatieve landenpresentaties, bekende gastsprekers, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervent Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag. Omcirckel deze datum alvast rood in je agenda: zondag 18 november 2018. En houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie over de exacte locatie en aanmelding. 

-----
Voorgaande edities

Of lees meer over de bekende gastsprekers van de afgelopen jaren.


Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.