Ontmoet Koning Aap op een beurs of informatiedag

Laat je voorlichten over onze mooie reisbestemmingen

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Informatiedagen

Verspreid door het jaar organiseren wij verschillende informatiedagen. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en festival - & pioniersreizen. Ontmoet je medereizigers, maak kennis met onze enthousiaste kantoormedewerkers & reisbelegeiders en krijg antwoord op al jouw reisvragen.
 
Familiedag
Deze dag staat in het teken van onze familiereizen naar alle uithoeken van de wereld. Speciale aandacht voor Georgië, een nieuwe familiereis in ons aanbod! Ook presenteren we voor het eerst Japan en leggen we uit waarom dit een ideale familiebestemming is.  

  Kantoor Amsterdam   Zondag 7 januari 2018   
Informatiemiddag Azië
Op 21 januari staat het Koning Aap kantoor in Amsterdam volledig in het teken van het prachtige continent Azië. Onze reisspecialisten en reisbegeleiders staan klaar om alle reisvragen over jouw favoriete Aziatische reisbestemming te beantwoorden. 

  Kantoor Amsterdam   Zondag 21 januari 2018   
Informatiemiddag Midden-Oosten & Europa
Voor een mooie reis in het Midden-Oosten & Europa hoef je niet ver te reizen: binnen enkele uren met het vliegtuig kom je al aan in één van onze prachtige bestemmingen. Op zondag 28 januari presenteren we onze mooie reizen door het Midden-Oosten en Europa.

  Kantoor Amsterdam   Zondag 28 januari 2018  
Informatiemiddag Den Bosch
Hoe leuk is het om reisinspiratie op te doen op een locatie wat jarenlang een koekjesfabriek is geweest? Een gezellige sfeer is gegarandeerd. Op deze dag zullen we onze bekendste reisbestemmingen centraal staan. 

  De Verkadefabriek, Den Bosch   Zaterdag 3 februari 2018  
Infomiddag Afrika & Latijns-Amerika
Wil jij binnenkort op reis naar Afrika of Latijns-Amerika en wil jij alvast reisinspiratie op doen? Kom dan op zondag 11 februari 2018 naar onze speciale Afrika & Latijns-Amerika informatiemiddag voor de mooiste reisverhalen en geniet van heerlijke Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse hapjes. 

  Kantoor Amsterdam   Zondag 11 februari 2018  


Koning Aap Clubdag

Zoals ieder jaar luiden we in november het nieuwe reisseizoen in op hét reisevent van het jaar: de Koning Aap Clubdag! Informatieve landenpresentaties, bekende gastsprekers, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervent Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag. De laatste editie, die plaatsvond op zondag 26 november jl., was wederom weer een groot succes!

 -----
Voorgaande edities

Of lees meer over de bekende gastsprekers van de afgelopen jaren.


Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.