Ontmoet Koning Aap op een beurs of informatiedag

Laat je voorlichten over onze mooie reisbestemmingen

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Familiedag

Met het hele gezin een verre reis maken? Maar weten jullie nog niet waar naartoe? Of heb je nog wat vragen voordat je met Koning Aap op familiereis gaat? Zondag 5 november organiseren we een Familiedag in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum.

Het wordt weer een bijzondere dag met kleurrijke sfeerimpressies en inspirerende reisverhalen. Wij geven graag antwoord op al jullie reisvragen en kunnen jullie alle ins en outs vertellen van onze familiereizen. Maak er een gezellig dagje uit van met het hele gezin, want toegang tot het museum is helemaal gratis! En de infodag zelf natuurlijk ook.

Datum: zondag 5 november 2017
Locatie: Beeld en Geluid in Hilversum
Koning Aap Clubdag

De Koning Aap Clubdag is hét reisevent van het jaar! Informatieve landenpresentaties, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervent Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag. Net zoals voorgaande jaren staat er ook dit jaar een unieke lezing op het programma, wij verwelkomen gastspreekster Lieve Blancquaert op zondag 26 november.

Datum: zondag 26 november 2017
NIEUWE locatie: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
 -----
Voorgaande edities

Of lees meer over de bekende gastsprekers van de afgelopen jaren.

Informatiedagen

Verspreid door het jaar organiseren wij verschillende informatiedagen. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en festival - & pioniersreizen. Ontmoet je medereizigers, maak kennis met onze enthousiaste kantoormedewerkers & reisbelegeiders en krijg antwoord op al jouw reisvragen. 

Houd onze website in de gaten voor de nieuwe data.

 

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.