Bekende sprekers op de Koning Aap klantendagen

Zoals je van ons gewend bent geven wij graag een extra dimensie aan onze klantendagen. Zo proberen wij jaarlijks bekende sprekers, met een passie voor reizen, uit te nodigen om hun verhaal te vertellen en ervaringen te delen.

Britse schrijver en avonturier O’Hanlon

In 2013, op de Koning Aap Clubdag, mochten wij schrijver, avonturier en ontdekkingsreiziger Redmond O’Hanlon verwelkomen. O’Hanlon, bekend van zijn series ‘O’Hanlons Helden’ en natuurlijk ‘De Beagle’, vertelde samen met regisseur Roel van Broekhoven hij over de vele reizen die hij maakte en de avonturen die zij samen beleefden.

 Ook schoof hij op zaterdag aan op de Vakantiebeurs Utrecht in 2014 voor een signeer- en fotosessie.

Topfotograaf Jimmy Nelson te gast

Te gast in 2014 was gepassioneerde topfotograaf Jimmy Nelson! Hij reisde afgelopen jaren de hele wereld over om inheemse volkeren op hun mooist te portretteren. Van de Chukchi in ijzig Siberië tot de Ladakhi uit India. Met zijn scherpe oog en fabelachtige beheersing van de geavanceerde technische camera realiseerde Nelson een reeks ongeëvenaarde meesterwerken.

In Arnhem gaf hij een presentatie van een uur met aansluitend een signeersessie. Hij nam de hele zaal mee in de verhalen achter zijn foto’s, er werden foto’s geschoten en heel wat boeken gesigneerd. 

 

‘Onze man’ over Iran

Op de Koning Aap Clubdag 2015 mochten wij THOMAS ERDBRINK verwelkomen. Beter bekend als ‘onze man in Teheran’ naar zijn gelijknamige VPRO serie over Iran. Journalist in Nederland voor de Volkskrant en de NOS en in de Verenigde Staten voor de New York Times. Tijdens de Clubdag vertelde Erdbrink over de magie van reizen en zijn leven en werk in Iran, het land waar niets mag maar alles kan. 

Jelle Brandt Corstius

Op zondag 20 november 2016 sprak van 12:00-13:00 uur reisjournalist en programmamaker Jelle Brandt Corstius.  Deze man, met veel expertise over Rusland en ook wel bekend van de tv-series 'Van Moskou tot Magadan', ‘Van Moskou tot Moermansk’ en ‘Grensland’ wist met zijn inspirerende verhalen en handige tips de zaal van het begin tot het eind te boeien. Door zijn grappige anekdotes over zijn leven in Rusland en de uitstapjes die hij maakte als journalist lag iedereen continu dubbel van het lachen.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.