Kantoor stelt zich voor: Astrid de Jong

Hallo, ik ben Astrid de Jong, en werk alweer bijna vier jaar bij YourWay2GO (zusterorganisatie van Koning Aap), als reisspecialist voor Noordoost Azië en Zuid-Afrika.

Na een jaartje stage in Mexico wist ik zeker dat ik meer van de wereld wilde zien en werd reisbegeleider. Wat mij betreft de gaafste baan die je jezelf kun wensen! Je passie voor een land overbrengen op de reizigers en deel uitmaken van een altijd bijzondere groepsdynamiek, terwijl je de mooiste plekjes ter aarde verkent… geweldig!

Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven en de hulpverlening (ik zocht wat vaste grond onder de voeten) ben ik tóch weer terug in het toerisme beland. Het leuke van het werken voor YourWay2GO is dat ik aan de hand van mijn reiservaring onze klanten kan adviseren bij het samenstellen van hun ideale reis.

Wat doe je voor de RB’s?

Niet zo heel veel eigenlijk. Ik vind het altijd erg leuk om jullie op beurzen, infodagen of tijdens een feestje te treffen en jullie verhalen en ervaringen te horen. Het blijft een boeiend vak!

Wat zijn je reisplannen voor 2015?

Ik ben zojuist terug van een erg mooie studiereis door Zuid-Afrika: wát een prachtig land is dat! Als het meezit ga ik binnenkort een stedentripje Tokyo combineren met een klimmetje naar de top van Mount Fuji. In het najaar staat Colombia op het programma.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.