Koning Aap Familiedag in Utrecht

Laat je op onze infodag speciaal voor gezinnen informeren over onze familiereizen:

  

 Wanneer: zondag 8 december 
        Waar: Louis Hartlooper Complex in Utrecht
      ↦ Meer info & aanmelden

familiedag-utrecht

Verantwoord reizen en toerisme

De wereld is magisch mooi. Laten we er samen voor zorgen dat de wereld zo magisch en mooi blijft. Koning Aap heeft oog voor de wereld van nu EN de toekomst.
'Écht op reis' is onze slogan; authentieke reizen met een duurzaam karakter. Help ons de wereld te verbeteren, avontuur na avontuur.

Reizen op een duurzame manier

Gegarandeerd op reis

Kies uit een van onze gegarandeerde reizen, dan weet je zeker dat jouw reis doorgaat! Veel van onze groeps- én familiereizen (ook in de herfstvakantie!) hebben reeds een gegarandeerd vertrek. Wacht niet te lang met boeken; het aantal plaatsen op deze reizen is beperkt.

Gegarandeerde reizen

Profiteer van € 100,- familiekorting per persoon

In 2020 op avontuurlijke rondreis met het hele gezin? Wij zeggen: DOEN..DOEN..DOEN!! Reislustige families opgelet: hoe vroeger je boekt, hoe scherper onze prijs wordt... Profiteer nog tot en met 13 januari van € 100,- familiekorting p.p. op ALLE familiereizen met vertrek in 2020.

Alle familiekortingen op een rij

Gastsprekers Clubdag: Sinan Can & Alex van Hooff

De Koning Aap Clubdag komt er weer aan! Dit jaarlijks terugkerend event wordt gehouden op zondag 17 november. Deze keer verwelkomen wij twee bekende gastsprekers: documentairemaker Sinan Can en Alex van Hooff, directeur van de mooiste dierentuin van Nederland. 

Kom naar de Clubdag

Met korting op reis

Waarom zou je wachten om de wereld te ontdekken? Bekijk onze aanbiedingen voor extra scherpe prijzen en boek vandaag nog jouw vakantie. 'Écht op reis' hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! Een aantal van onze groeps- én familiereizen zijn nu blijvend in prijs verlaagd.

Onze aanbiedingen

Waarom Koning Aap

» Avontuurlijke reizen in kleine groepen
» Hoge waardering van reizigers (8+)
» Duurzaam op reis door compensatie CO2-uitstoot
» Dekking ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
» Jouw reiservaring staat centraal

Meer redenen

Reisbegeleiders & ons team

Reisbegeleiders - Benieuwd met welke reisbegeleider jij op pad gaat? We stellen ze graag aan je voor.
Ons team - We hebben bij elkaar al zo'n beetje de hele wereld gezien. Kom meer te weten over de mensen achter Koning Aap.

Lees alles over ons

Vragen & antwoorden

Wist je dat... we onze trouwe reizigers belonen met een vaste klantenkorting van € 35,- p.p.?! 
We hebben deze en meer veelvoorkomende vragen van klanten verzameld en beantwoord, zodat je goed voorbereid op reis kunt gaan.

Veelgestelde vragen

Reisblog: Inspiratie in overvloed

Ga of wil je binnenkort een verre reis maken? Op onze reisblog vind je de leukste artikelen met handige reistips en interessante reisverhalen.

Onze reisblog

Cadeaubon

Verras een geliefde, vriend of kennis met een cadeaubon van Koning Aap. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected].

Aanvragen

Pioniersreizen

Ken je onze pioniersreizen al? Dat zijn reizen die je op plekken brengen waar nog nauwelijks iemand je voor is geweest; reis buiten de gebaande paden dus!

pioniersreizen